Porsche 911 generatia 2011 este testat in Suedia

img
Home / Stiri si noutati auto / Porsche 911 generatia 2011 este testat in Suedia

Porsche 911 generatia 2011 este testat in Suedia
 
 
 
Viitoarea generatie a modelului Porsche de succes, 911, (cunoscut si ca 991 sau 998), este testata din greu în Suedia, pe vreme rece, transmite www.worldcarfans.com. Publicatia a intrat si în posesia unei serii de fotografii spion din timpul testelor. Desi este serios camuflat se pot vedea totusi unele detalii ale noii generatii Porsche 911. Printre acestea se numara stopurile LED, foarte la moda în prezent. Forma consacrata deja de acest model pare, în linii mari, neschimbata în comparatie cu versiunea actuala (997.5), doar semnalizatoarele laterale par ceva mai late.
Printre celelate elemente la care vor fi operate modificari se numara farurile, oglinzile laterale în stilul modelului Panamera, un nou stergator pentru luneta si aripi mai proeminente la partea din spate. De asemenea, modelul 2011 ar putea fi un pic mai lung decât 997.
Motoarele vor fi si ele usor modificate, si conectate la o cutie manuala cu sase rapoarte sau automata cu sapte trepte – Doppelkupplung (PDK). Ca si la actualul 911, va fi disponibila atât tractiunea pentru rotile din spate cât si cea integrala.
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *