BMW va construi un MINI de lux cu Rolls Royce

img
Home / Stiri si noutati auto / BMW va construi un MINI de lux cu Rolls Royce

 
 
 
 
BMW intentioneaza sa construiasca o versiune de lux a modelului MINI, care va fi produs în colaborare cu Rolls-Royce la uzina acestei companii din Goodwood. Masina va fi „complet independenta” iar proiectul are ca scop dezvoltarea unor „vehicule de nisa” pentru clienti, relateaza Autocar.co.uk care citeaza surse din cadrul BMW.
Este foarte posibil ca modificarile care vor fi efectuate sa însemne mai mult decât materialele superioare calitativ, clientii urmând a fi încurajati sa-si impuna personalitatea asupra felului în care va arata interiorul.
Planurile pentru constructia acestui model sunt inspirate din modelele MINI care au devenit celebre în anii ’60 multumita unor vedete. Actorul Peter Sellers l-a rugat pe Harold Radford sa-i construiasca un MINI de lux care avea la interior lemn scump si piele. Masini asemnanatoare au fost construite si pentru mebrii trupei Beatles.
Nu exista o confirmare oficiala pentru lansarea programului „MINI Rolls”, însa este foarte posibil ca acesta sa fie facut public anul viitor.
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *