Cum arata noua Toyota Supra. Cele mai clare imagini de pana acum

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Cum arata noua Toyota Supra. Cele mai clare imagini de pana acum

Iata cum ar putea arata urmatoarea generatie a legendarei Toyota Supra. In perioada 13-28 ianuarie 2019 urmeaza sa aiba loc premiera publica, la Detroit. Sub capota noului model se asteapta o motorizare turbo cu sase cilindri si cu 340 CP.

Asa ar trebui sa arate urmatoarea genaratie a legendarei Toyota Supra care a fost programata sa debuteze cu ocazia Salonului Auto International ce are loc la Detroit in perioada 13-28 ianuarie 2018. Chiar daca au trecut deja mai bine de 4 ani de la lansarea celebrului model FT-1, Toyota a ales sa nu lanseze pana in ziua de azi varianta de serie a conceptului despre care am aflat ulterior ca prefigureaza generatia urmatoare a legendarei Supra.

Din fericire insa, pentru cei mai nerabdatori fani ai viitoarei masini sportive de origine japoneza, sfarsitul de saptamana ne aduce cu un pas mai aproape de aflarea unor secrete estetice ale acestui model construit pe platforma noului BMW Z4.

Masina a fost programata sa soseasca abia anul viitor, in cadrul Salonului Auto International de la Auto, organizat intre 13-28 ianuarie. Toyota Supra a fost creata pe baza catalogului oficial de piese ce si-au facut recent aparitia pe Internet.

Daca aceste poze se apropie cat de cat de adevar atunci viitoarea sportiva de origine japoneza urmeaza sa pastreze o buna parte din elementele conceptului FT-1, prezentat, dupa cum spuneam mai sus, in urma cu mai bine de patru ani si jumatate.

In plus, constructia urmatoarei generatii a legendarei Toyota Supra pe baza catalogului oficial de piese ne va oferi inclusiv o imagine asupra interiorului masinii, interior ce este asteptat sa primeasca numeroase piese de baza de la noul BMW Z4. Compania bavareza se va ocupa inclusiv de furnizarea motorizarii turbo cu sase cilindri in linie, de trei litri, ultimele informatii sugerand despre acesta faptul ca urmeaza sa ii ofere viitoarei sportive de origine jaooneza un set de valori maxime format din 340CP si 450nM.

In privinta exteriorului si conform informatiilor, acesta se inspira, mai mult sau mai putin, de la conceptul GR Supra Racing, un concept prezentat in urma cu cateva luni in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Oricum ar fi, GR Supra Racing arata foarte bine ceea ce inseamna ca nu ar fi rau sa transpuna anumite linii de design pe noua generatie Supra.

In ceea ce priveste motorizarea, nu se stie inca mare lucru, cert este faptul ca noua Supra va fi oferita intr-o gama mai larga de motorizari. Se pare ca modelele noii generatii vor avea o masa totala putin mai scazuta, de aproximativ 1496 de kilograme. Chiar daca mai sunt cateva luni bune pana la lansarea oficiala a masinii, fanii Supra din Germania de exemplu au intaietate pentru rezervarea modelelor preferate. Cu alte cuvinte, prin intermediul unei platforme online, doritorii isi pot rezerva modelul dorit. Drept urmare, noua nu ne ramane pe moment decat sa asteptam debutul anului viitor pentru a afla toate detaliile despre aceasta noua generatie Supra, extrem de asteptata, de un numar mare de fani auto.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *