Viitorul Audi A4 este aproape gata

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Viitorul Audi A4 este aproape gata

Viitorul Audi A4 se pregateste de lansare ceea ce inseamna ca se anunta vremuri grele si aglomerate pentru cei de la Audi. Zilele acestea, limuzina este supusa unor teste dure, in conditii de temperaturi extreme dar si suprafete dificile de rulare. Acest prototip surprins in teste afiseaza un camuflaj alb/negru insa, in ciuda acestui lucru, putem identifica un look nou pentru viitorul sedan de la Ingolstadt. O grila masiva singleframe care primeste un aspect tridimensional si care sprijina logo-ul specific, cu patru inele al brand-ului, si acesta cu o imagine complet noua.

Plafonul si montantii nu au fost acoperiti de camuflaj ceea ce este un semn ca aceste elemente nu au suferit schimbari majore. Noul A4 urmeaza sa beneficieze si de faruri noi, blocurile optice din partea din spate vor avea si ele un look redefinit. Liniile de design le cunoastem deja de la fratii mai mari, A6, A7 si A8. cabina viitorului A4 nu a fost inca fotografiata dar se zvoneste ca urmeaza sa primeasca sistemul MMI Touch actualizat al fratilor sai mai mari. Astfel, plansa de bord va beneficia de o noua infatisare. La capitolul motorizare vor avea loc alte serii de schimbari deoarece Audi ar putea introduce in aceasta gama o versiune electrificata.

Audi A4 se va remarca conform zvonurilor printr-o structura frontala mult mai impunatoare decat in cazul celorlalte modele, incepand cu design-ul si continuand cu accentele sport. Noutatile au fost observate ca urmare a unor imagini surprinse in timpul unor teste pe timp de iarna care au avut loc recent. Astfel, barele de protectie si blocurile optice primesc o serie de modificari de design, in timp ce grila este mai lata si pozitionata mai jos.

In plus, este destul de  usor de intuit faptul ca noile  A4 si A4 Avant vor primi la randul lor sistemele de propulsie micro-hibrid de pe A6. In cazul lui A6, motoarele cu patru cilindri mizeaza pe un sistem micro-hibrid ce functioneaza la 12 V, in timp ce in cazul unitatilor de propulsie V6 sistemul functioneaza la 48 V.  Aceste noi unitati micro-hibrid vor avea rolul de a reduce emisiile, in contextul in care normele de emisii vor deveni si mai dure incepand din 2021.

De altfel, este de asteptat si ca A4 si A4 Avant sa preia si alte elemente de la noua generatie A6, inclusiv pentru interior. Prin urmare, se anticipeaza ca Virtual Cockpit va fi insotit de o consola centrala futurista cu un ecran de 10.1 inch, la care se adauga un ecran de 8.6 inch pentru controlul climei.

Noul Audi A4 urmeaza sa fie lansat pe piata incepand cu anul viitor. Constructorul german pregateste un update mult mai bogat pentru finalul anului viitor.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *