Va fi lansat Opel Corsa 120 Years

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Va fi lansat Opel Corsa 120 Years

Opel a prezentat recent editia speciala  Corsa 120 Years, editie care vrea sa celebreze 120 de ani de la fabricarea primei masini Opel. In anul 2019, Opel urmeaza sa aniverseze 120 de ani de la fabricarea primului autoturism Opel. Pentru aceasta ocazie, constructorul german a pregatit numeroase evenimente speciale.

Corsa este primul model pe care germanii l-au ales pentru a fi promovat sub o campanie noua intitulata Opel. Born in Germany. Made for everyone.  Aceasta editie speciala pregatita de catre cei de la Opel va purta numele de Opel Corsa 120 Years si vine cu o serie de modificari atat din punct de vedere estetic cat si din punctul de vedere al dotarilor.

Opel Corsa 120 Years va fi un automobil dotat cu jante din aliaj cu un diametru de 15 inch, cu accesorii cromate pentru caroserie si sigle cu denumirea 120 Years stituate pe aripile laterale ale automobilului. In ceea ce priveste interiorul, pachetul standard oferit de catre constructorul german pluseaza cu Rear Park Pilot, Cruise Control, volan incalzit si scaune incalzite.

Acest model subcompact dezvoltat de catre constructorul german Opel s-a lansat in anul 1982, in toata aceasta perioada asambland un numar de peste 13,5 milioane de unitati in total. Un lucru este sigur, Opel Corsa este si va ramane unul dintre cele mai importante modele din Europa. Acestea sunt cuvintele lui Xavier Duchemin, director in cadrul departamentelor de marketing si vanzari.

Modelele de autoturisme, spre exemplu autovehiculele de mici dimensiuni ADAM, si Corsa, cel mai bine vandut model, Astra, familia de SUV-uri alcatuita din Crossland X, Mokka X si Grandland X, pana la MPV-ul compact, Zafira si varful de lance Insignia, vor fi disponibile cu nivelul de echipare „120 years”. Aceste modele urmeaza sa fie echipate standard cu o multime de tehnologii inovatoare si vor avea preturi atractive.

In 2019,Opel urmeaza sa lanseze o noua generatie Corsa, un model care va beneficia de dimensiuni apropiate de cele ale versiunii curente. In plus, urmeaza sa imprumute o serie de motoare din gama grupului PSA. In plus, Opel Corsa urmeaza sa fie primul model din gama constructorului german care urmeaza sa primeasca o serie de elemente stilistice inspirate de acest concept GT Experimental. In plus,acest nou model de Opel Corsa urmeaza sa primeasca si o versiune electrica (eCorsa) care va fi dezvoltata pe platforma e-CMP, fiind produsa la uzina din Zaragoza, Spania si se va lansa pe piata incepand cu anul 2020.

De asemenea, constructorul din Russelsheim promite sa ofere și cateva editii speciale derivate din modelele aflate in gama.
Nivelul de echipare editie speciala este pozitionat direct deasupra nivelului de echipare „Edition” si, in functie de model, include standard sisteme de asistenta, cum ar fi asistenta la parcare sau tempomatul. Functii cum ar fi incalzirea scaunelor, incalzirea volanului si covorasele din velur sporesc nivelul de confort. Modelele „120 years” vor avea jantele din aliaj, elementele cromate, pragurile portierelor cu inscriptia Opel si bineinteles emblema „120 years”.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *