BMW VS. Audi – care este cea mai buna marca?

img
Home / Stiri si noutati auto / BMW VS. Audi – care este cea mai buna marca?

Vrei sa cumperi cea mai frumoasa sau cea mai buna masina de origine germana si eziti intre un Audi sau un BMW? Te vom ajuta in acest articol sa faci cea mai buna alegere.

Audi si BMW sunt doua marci de masini foarte importante pe piata. Sa determini care din cele doua este cea mai buna este un lucru destul de delicat deoarece ambele marci au atuuri extrem de fiabile fiecare. Sa descoperim impreuna ce ne rezerva fiecare marca in parte.

BMW vs. Audi- care este istoria, care este filozofia? In timp ce Audi este o marca ce si-a construit notorietatea pe piata bazandu-se pe performantele sportive ale diferitelor sale masini, BMW a ales mai degraba sa se remarce punand la punct cele mai bune si cele mai frumoase masini de lux cu un profil uneori extravagant.

Audi- o evolutie prin intermediul tehnologiei. Audi si-a construit foarte multa vreme renumele pe baza caractersticilor comune ale vehiculelor sale- motoare evolutive, linii sportive si o predispozitie pentru cursele motorizate. Cu masini cu un design mai putin extravagant, cel mai adesea rotunjit, dar mereu moderne si elegante. Audi s-a impus deci pe piata automobilelor cu cele mai bune masini. De altfel, sloganul marcii « Vorsprung durch Technik », o evolutie prin intermediul tehnologiei, arata ambitia acestei marci.

Iar filozofia Audi se poate rezuma prin sobrietate, confort si lejeritate, deoarece majoritatea materialelor folosite de Audi sunt pe baza de aluminiu.

BMW- o experienta ultima de condus. In jur de 2 milioane de vehicule BMW sunt vandute in intreaga lume deci acesta este un constructor celebru in intreaga lume, in ceea ce priveste segmentul de lux, extravagant al masinilor sale.

Rivalitatea intretinuta de BMW cu Mercedes, a facut ca performantele masinilor sale sa creasca tot mai mult in fiecare an.

Optand pentru o estetica rafinata, masinile BMW au incantat o multime de oameni, mai ales pe cei mai tineri. De o calitate si de o finete extrema, masinile BMW promit o experienta ultima de condus.

Citadine, compacte, de familie sau SUV, ce vei alege- BMW sau Audi?

In acest an, Audi si BMW au lansat pe piata noi modele pe piata, mai ales modelele de BMW seria 5 Audi A 6 si Audi Q5. Ramane de vazut care va fi cea mai populara in segmentul sau.

In fata masinii Audi A1, se pare ca varianta Mini de la BMW este cea care s-a vandut cel mai bine. Si se pare ca modelul Countryman garanteaza succesul marcii BMW.

Masinile compacte. In timp ce Audi cunoaste o scadere continua a modelului sau A3, BMW se descurca mai bine cu Seriile sale 1 si 2 cu o multime de variante. In acest segment, BMW se descurca mai bine decat Audi.

Masinile pentru familii.rezultatele sunt foarte stranse in acest segment. BMW cu seriile sale 3 si 4 se pare ca este castigator. De departe, BMW seria 3 este aici castigator.

SUV. Oferta este foarte interesanta pe ambele parti. La BMW, ai de ales intre Mini Countryman, dar si BMW X1, X2, X3, X4, X5 si X6. La Audi, modelele Q2, Q3, Q5, Q7 si Q8 incep sa se impuna.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *