Tot ce stim despre viitoarea generatie BMW Seria 2 Active Tourer

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Tot ce stim despre viitoarea generatie BMW Seria 2 Active Tourer

Monovolumul Seria 2 Active Tourer urmeaza sa primeasca o generatie noua. Acest model va avea la baza platforma UKL cu roti motrice fata disponibila in prezent la seria 1. Conform surselor, germanii au decis sa elimine varianta cu sapte locuri Seria 2 Gran Tourer.

BMW Seria 2 Active Tourer, rivalul direct a lui Mercedes Benz Clasa B urmeaza sa beneficieze de o generatie noua. Conform primelor informatii primite in acest sens, acest model urmeaza sa fie expus in premiera incepand cu anul 2020, prezentarea oficiala urmand sa aiba loc la scurt timp de la lansarea noului Seria 2 Coupe. Viitoarea generatie BMW Seria 2 Active Tourer urmeaza sa fie construita, dupa cum spuneam mai sus, pe platforma noului Seria 1 si urmeaza sa preia si o serie de elemente estetice de la hatchback-ul compact.

Surse apropiate companiei sustin ca monovolumul producatorului german va avea un interior putin mai spatios si ca va integra si mai multe spatii de depozitare. Tot de la noul Seria 1 vor fi preluate si tehnologiile moderne. Instrumentarul de bord va putea fi comandat intr-o versiune 100% digitala iar in centrul plansei de bord va fi integrat ecranul noului sistem de infotainment. Cel mai probabil, viitorul Seria 2 Active Tourer va fi disponibil atat cu functii de control prin gesturi, cat si cu un Head-up Display color extrem de modern.

Gama de motorizari pentru BMW Seria 2 Active Tourer va include unitati diesel si benzina de 1.5 litri și 2.0 litri. Actuala generatie Seria 2 Active Tourer dispune si de o versiune plug-in hybrid, iar viitorul model ar putea beneficia si el de o astfel de varianta. Conform surselor, versiunea Seria 2 Gran Tourer cu sapte locuri nu va mai primi o generatie noua.

In cazul lui BMW 225xe Active Tourer, tehnologia de ultima ora a celulelor de baterii deschide drumul spre o reducere suplimentara a datelor de consum, precum si o crestere semnificativa a autonomiei electrice de peste 25%, pana la 47 de kilometri. In timp ce isi pastreaza exact aceleasi dimensiuni ca si inainte, bateria litiu-ion beneficiaza acum de o capacitate energetica bruta ce a crescut de la 7,7 la 9,7. Consumul mediu mixt de combustibil al BMW 225xe Active Tourer este de minimum 1,9 l/100 km, consumul de energie este de cel putin 14.7 kWh/100 km, iar emisiile CO2 sunt de cel putin 43 g/km. Sistemul de tractiune integrala specific hibridului contribuie la sportivitatea si versatilitatea BMW 225xe Active Tourer. Dotarile standard si cele optionale vor include numeroase sisteme moderne de asistare a conducatorului, precum si actualele inovatii in domeniul conectivitatii inteligente si a serviciilor digitale – pentru confort sporit la incarcarea bateriei de inalta tensiune dar si pentru o experienta de condus mai intensa.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *