Noul Renault Captur plug-in hybrid va avea 160 CP

img
Home / Stiri si noutati auto / Noul Renault Captur plug-in hybrid va avea 160 CP

Noua generatie a modelului Renault Cptur in varianta hybrid va beneficia de o putere de 160CP si un sistem de propulsie hybrid alcatuit din motorul pe benzina de 1,6 litri si doua motoare electrice. Renault a confirmat deja faptul ca aceasta noua generatie a crossover-ului de clasa mica Captur va beneficia si de o versiune plug-in hybrid insa pana in prezent nu a dat niciun detaliu tehnic.

Aceasta varianta va folosi, conform informatiilor, un sistem de propulsie plug-in hybrid alcatuit din motorul de 1.6 litri de 90 CP si din doua motoare electrice, unul de 70 CP si unul de 30 CP, totalul fiind de 160 CP.

Unitatea pe benzina de 1.6 litri urmeaza sa beneficieze de 90 CP in timp ce motorul electric principal urmeaza sa genereze echivalentul a 70 CP. Detaliile despre baterie se cunosc deja inca de la prezentarea oficiala a noului Renault Captur. Aceasta beneficiaza de o capacitate de 9.8 kWh si urmeaza sa asigure o autonomie de 45 de kilometri in regim electric (WLTP) in regim mixt sau 65 de kilometri in mediul urban.

Aceasta versiune PHEV urmeaza sa fie cunoscuta in cadrul gamei sub numele de E-Tech Plug-in, in oglinda cu versiunea noua hibrida de incarcare la priza E-Tech disponibila pe noul Clio.

Atacama Orange, Flame Red, Iron Blue si Amethyst Black pe versiunea INITIALE PARIS sunt doar cateva dintre culorile de caroserie oferite pe Noul Captur. Oferind adancime si stralucire remarcabila, ele pun accentul pe designul sau si pe plafonul personalizabil, in special atunci cand sunt combinate cu o culoare de plafon contrastanta. In total, 11 culori de caroseriei, 4 culori de plafon contrastante si 3 pachete de personalizare externa vor fi disponibile la momentul lansarii, oferind un potential unic in acest segment de 90 de combinatii posibile.

Cu ajutorul design-ului sau mai atletic si caroseriei inaltate, Noul Captur are un adevarat aspect de SUV. Acest lucru este accentuat prin componente specifice, cum ar fi scutul de protectie fata si spate, mulajele de protectie prezente pe intreaga lungime a caroseriei inferioare si in zona arcurilor rotilor si barele de plafon din aluminiu.

Capota sculptata care plonjeaza, plafonul stilizat in spate si reducerea suprafetei vitrate sporesc dinamismul.

Sursa citata sustine ca acest sistem plug-in hybrid de pe noul Captur urmeaza sa fie disponibil si pe Renault Megane facelift care va fi prezentat in mod oficial in urmatoarea perioada. In plus, presa internationala specula faptul ca inca din primavara anului trecut ca Megane va primi si o versiune PHEV alaturi de Facelift.

 

 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *