Sfaturi in materie de inchirieri auto

img
Home / Stiri si noutati auto / Sfaturi in materie de inchirieri auto

Atunci cand esti plecat la munca in strainatate sau iti conduci o afacere in afara tarii, cu siguranta de fiecare data cand vin sarbatorile iti propui sa iti petreci clipe minunate alaturi de familie si de prieteni in Romania. In luna decembrie foarte multi romani aleg sa se intoarca pe meleagurile natale, chiar si turisti straini vin in aceasta perioada in numar foarte mare. Acestia vin sa viziteze in mod special punctele de atractie turistica din tara noastra , sau sa isi petreaca sarbatorile intr-o zona montana, Romania stand foarte bine la acest capitol. Multi dintre ei aleg ca mijloc de deplasare pana in tara avionul, insa odata ce au aterizat cauta aici o masina cu care sa viziteze tara pe toata perioada sederii lor aici. Ponderea cea mai mare a turistilor care vin cu avionul este in aeroportul international de langa capitala, tot aici exista si numeroase agentii de inchirieri auto Bucuresti care le pun la dispozitie masini in cea mai buna stare si de cea mai buna calitate la tarife cat se poate de competitive. In continuare o sa va oferim cateva sfaturi care sa va ajute sa alegeti cea mai potrivita varianta la un tarif cat se poate de bun. Iata care sunt acestea:

Cum se procedeaza la inchirierea unei masini

Majoritatea companiilor au cam aceleasi proceduri in ceea ce priveste inchirierea unei masini catre clienti. Incearca sa gasesti cateva companii si sa alegi cea mai experimentata firma dintre toate, avand in vedere ca ponderea cea mai mare a acestora este in mediul online, incearca sa te documentezi cat mai amanuntit posibil. In alta ordine de idei te poti baza pe experienta prietenilor sau a cunoscutilor care au mai beneficiat pana acum de serviciile unei companii de inchirieri auto Bucuresti. Incearca sa ceri de la acestia cat mai multe informatii in ceea ce priveste clauzele din contractul de inchirieri auto, conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti ce flota de masini iti pun la dispozitie companiile. Acesta este unul din pasii care te pot ajuta sa faci o alegere buna in materie de inchirieri masini. Nu de putine ori vei gasi clienti sceptici datorita experientelor negative pe care le-au avut cu unele companii de pe piata de inchirieri auto din Bucuresti, datorita neseriozitatii acestora sau a clauzelor si costurilor ascunse. Tocmai de aceea recomandarile te vor ajuta sa eviti situatiile neplacute. Un pas ar fi acela de a te documenta in privinta recenzii.lor online pe care le au companiile de inchirieri auto, daca acestea au o pondere pozitiva ar fi bine ca de acolo sa alegi cea mai potrivita varianta.

Verifica preturile dar si disponibilitatea modelelor

Fiecare om doreste sa plateasca cat mai putin atunci cand vine vorba de un produs sau un serviciu, insa nu trebuie omis faptul ca o calitate superioara va avea implicit si un tarif mai mare, inainte de a opta pentru Inchirieri Auto Bucuresti, trebuie sa stii ca nu cea mai ieftina varianta este si o optiune de calitate. Masinile cu un an nou de fabricatie si care sunt inchiriate de companii de renume, cu siguranta vor avea un tarif mai mare decat cele puse la dispozitie de firmele now name. Un alt aspect de care este important sa tii seama este cel care se refera la clasa masinii pe care o alegi, verifica daca aceasta este disponibila in perioada in care tu doresti sa faci inchirierea. Trebuie de asemenea sa stii ca in extrasezon , companiile de rent a car din Bucuresti iti vor face oferte de pret mult mai accesibile decat cele din perioada estivala.

Costuri de predare – preluare

Verifica cu mare atentie programul de lucru al companiilor, cand vine vorba de cele multinationale, acestea nu au un program cu publicul decat pana la o anumita ora, asadar ar fi bine sa te informezi si in ceea ce priveste acest aspect, mai ales daca aterizezi la o ora tarzie din noapte. O parte dintre agentii iti impun un cost suplimentar pentru livrarea masinii la aeroport sau la adresa de domiciliu, asadar cauta o companie care sa iti puna la dispozitie acest serviciu in mod gratuit, una dintre ele ar fi Rent-a-car-otopeni.ro pe langa livrare iti va oferii si masini de cea mai buna calitate, preturi corect practicate precum si asistenta pe toata perioada desfasurarii contractului de inchirieri auto Bucuresti. Acestia au un program de lucru non stop cu publicul, dar si un punct de lucru in imediata vecinatate a aeroportului din Otopeni.

Verifica cu mare atentie preturile in functie de clasa masinii, de asemenea valoarea garantiei si ce facilitati sunt cuprinse in costul total de inchiriere a masinii.

Garantia sau depozitul

Este la fel de important sa stii inca de la inceput care este valoarea garantiei si care sunt factorii care pot duce la pierderea acesteia. In primul rand, atunci cand inchiriezi o masina vei semna un contract, in acesta sunt trecute drepturile si obligatiile pe care trebuie sa le respecti. Orice specialist al serviciilor de inchirieri auto Bucuresti te-ar sfatuii sa citesti cat se poate de bine contractul inainte de a il semna. Daca vei aduce masina avariata si nu ai incheiata o polita de asigurare full casco in care sa ai raspundere zero, s-ar putea ca o parte din garantie sau toata aceasta sa iti fie blocata. Asta se intampla daca avaria a fost produsa din vina clientului, daca insa acesta a fost implicat in eveniment cu un alt conducator auto, trebuie sa intocmeasca o polita de asigurare amiabila. Vestea buna este ca multe agentii de inchirieri auto iti ofera posibilitatea incheierii unei polite Scdw care te va scutii de orice raspundere daca esti implicat intr-un eveniment. Valoarea acesteia pleaca de la 2 euro pentru fiecare zi de inchiriere in cazul masinilor din gama low cost si creste pe masura ce alegi o masina dintr-o gama superioara.

Confirma rezervarea

Dupa ce ai urmat toti pasii enumerati mai sus, ai ales cu atentie compania de inchirieri auto Bucuresti, ai rezervat masina, nu uita ca trebuie sa confirmi rezervarea cu reprezentantii companiei de inchirieri masini. In acest sens ar fi bine sa o confirmi telefonic, in eventualitatea in care reprezentantii agentiei mai au nevoie de altceva pentru rezervare acestia iti vor solicita asta. De cele mai multe ori va trebuii sa trimiti scanate fotografii dupa permisul de conducere si dupa buletin. In functie de politica fiecarei companii, va trebuii sa achiti contravaloarea serviciilor de inchirieri auto Bucuresti cu cardul sau in numerar in momentul in care mergi sa ridici masina.

Returnarea masinii

Trebuie sa stii ca este foarte important sa retuirnezi masina conform datelor specificate in contract, in acest fel vei evita taxele sau costurile suplimentare care pot sa apara pentru fiecare ora de intarziere. Masina trebuie adusa in aceiasi stare de functionare dar si in aceiasi stare estetica ca in momentul predarii.
Cu siguranta daca vei respecta aceste sugestii, te vei bucura de o vacanta reusita in Romania si vei conduce o masina de foarte buna calitate pe toata perioada sederii tale aici.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *