Modelele de masini ce vor fi inlocuite in anul 2020

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Modelele de masini ce vor fi inlocuite in anul 2020

Vrei sa cumperi o masina ce se afla la sfarsitul „carierei”? Este o idee buna daca nu esti sensibil la trenduri si la ideea de nou. Reprezinta de asemenea cea mai buna ocazie de a face cele mai bune afaceri.

Iata deci care sunt masinile din fiecare categorie ce vor fi inlocuite in anul 2002.

Masinile  citadine si cele mai mici. Dupa un an 2019 marcat de revenirea in forta a doua vedete de origine franceza, se lasa linistea. Va sosi pe piata un no model de Fiat 500, dar va fi in intregime electric. Dar micuta Hyundai i20 nu va mai avea o sansa noua, nici Dacia Sandero. In ceea ce priveste modelele de Toyota Yaris sau de Honda Jazz, acestea mai raman cateva luni pe piata, chiar daca au fost prezentate deja succesoarele lor.

Berlinele compacte. Lansata in luna martie, masina Golf 8 ii mai lasa inca doua luni celei care a devansat-o. Dar anul 2020 va marca sfarsitul de cariera pentru actuala Audi A3 si pentru Seat Leon, in timp ce masina C4 Cactus va lasa loc unui model mai scurt. Dacia Logan va primi si ea o noua versiune.

Masinile pentru familii, ideale pentru drumuri lungi sau limuzinele. Sa incepem cu evocarea modelului S Classe, rege incontestabil al limuzinelor, care va preda stafeta unei alte masini. Masina Jaguar XJ, a carei productie deja s-a oprit, va trece pe modelele electrice pentru a pune bete in roate rivalei sale germane. Masina Rolls Royce Ghost va ramane insa fidela modelului V12.

Dar inlocuirea foartei rezonabile Octavia va avea cu siguranta un mare impact asupra vanzarilor. In ceea ce priveste masina Kia Optima, aceasta va ajunge si ea la finalul cursei, chiar daca este foarte populara in tara sa natala si in America de Nord. Chiar daca are un look foarte dinamic, va fi inlocuita de o noua configuratie.

Masinile SUV compacte si pentru familii. Chiar daca nu cunoaste succesul predecesorului sau, masina Nissan Qaschqhai 2, figureaza in topul celor mai bune vanzari pentru SUV. Inlocuirea sa va fi deci un mare eveniment pentru anul 2020. Dar inainte, va trebui sa facem cunostinta cu noua X-Trail. Un model mai familial care va avea si un fratior, la Mitsubishi, deoarece noul Outlander se va folosi de aceeasi baza.

In ceea ce priveste masina coreeana Hyundai, aceasta va incerca sa inlocuiasca modelul Tucson, chiar daca are mai putin de cinci ani.

Modelele coupe si cabriolet. Din cauza vanzarilor insuficiente, modelul Audi A3 cabriolet va fi abandonat, in timp ce viitorul pentru TT sau R8 inca este incert. Si chiar daca BMW inca nu va inlocui direct modelul sau de i8, acesta se gandeste deja la o noua Serie 4 , destul de controversata.

Iar atunci cand un model la fel de important ca si C-Max dispare, nu este atat de usor de inlocuit. In orice caz, Renault va incerca un nou Kangoo iar concurentul sau de la Volskwagen, Kaddy, va intra si el in pensie.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *