Top cele mai noi masini SUV cele mai ieftine de pe piata

img
Home / Stiri si noutati auto / Top cele mai noi masini SUV cele mai ieftine de pe piata

In industria automobilelor, scaderea preturilor in ultimii ani, alaturi da abandonarea anumitor modele de masini in profitul unor masini mai impozante si mai scumpe a creat o anumita presiune pentru cumparatori. Acestia fie aleg deci sa plateasca mai mult, fie aleg modele second hand.

Dar in anul 2020 este posibil, chiar foarte usor sa gasim masini SUV la preturi mai mult decat abordabile pe piata. Iata deci cateva modele pe care le poti alege, la cel mai mic pret.

Subaru Crosstreck 2020. Masina Subaru Crosstreck a trecut prin cateva modificari si au fost adaugate unele lucruri in noul an, dar in versiunea sa de baza, ramane mai mult decat abordabila. Motorul sau ecoenergetic iti va permite si el sa faci economii de bani.

Toyota C-HR 2020. Modelul C-HR mizeaza mai degraba pe un stil minunat cu care iese de minune in evidenta. Mizeaza si pe tehnologie si mai putin pe competentele sale pe sosea. Dupa cum o dovedeste si absenta tractiunii integrale drept optiune.

Mitsubishi RVR 2020. Mitsubishi RVR 2020 complet regandita si reinventata are un stil mult mai indraznet. Gama sa mai numara inca sapte versiuni, dar structura si numele sale s-au schimbat putin. Versiunea ES de baza cu tractiune pastreaza insa un pret foarte atragator.

Chevrolet Trax 2020. Ultima reinnoire a acestui model dateaza deja din 2017 si nicio schimbare majora nu i-a fost adusa in acest an. In ciuda statutului sau de masina SUV destul de accesibila ca pret, propune mai multe tipuri de tehnologie in ceea ce priveste conectivitatea si siguranta.

 

Nissan Qashqai 2020. La mijlocul drumului dintre un SUV compact si un SUV sub-compact, masina Qashqai a avut un pret de baza care a crescut putin de anul trecut.

 

Hyundai Kona 2020. Masina Kona seduce cunparatorii atat prin stilul sau cat si prin tehnologiile sale, fara sa uitam ca propune doua motoare pe benzina de 147 de cai si de 175 de cai.

 

Kia Soul 2020. Masina Soul, un SUV ? Atunci cand comparam dimensiunile sale exterioare si interioare cu cele ale altor masini utilitare subcompacte, nu exista totusi nicio urma de indoiala. Trebuie sa uitati in schimb de tractiunea integrala.

Mazda CX-3 2020. O cutie manuala si o tractiune integrala ca optiune fac ca acest model sa aiba un pret foarte bun.

Nissan Kiks 2020. Chiar daca i s-a urcat putin pretul, inca mai ramane in topul celor mai noi SUV-uri la cele mai bune preturi. Niciuna din modelele sale nu poate sa fie livrata cu o tractiune integrala, dar asta nu o impiedica sa se bucure de cel mai mare succes.

Hyundai Venue. Masina colorata, multisegment de la Hyundai este noua vedeta. Dar cere anumite sacrificii precum absenta tractiunii integrale si un portbagaj mult mai mic decat la Accent cu care imparte un motor de 1,6 litri.

Deci da, se pare ca masinile SUV au evoluat foarte mult, nu doar in ceea ce priveste stilul, dimensiunile sau tehnologia, ci si in ceea ce priveste pretul.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *