Ce masini au cea mai mare valoare atunci cand vine vorba despre revanzare?

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Ce masini au cea mai mare valoare atunci cand vine vorba despre revanzare?

Daca planifici sa iti vinzi masina dupa ce ai condus-o mai multi ani, cel mai bine ar fi sa cauti mai intai acele masini care au o buna valoare la revanzare si care iti vor permite sa obtii cel mai bun pret atunci cand le scoti din nou pe piata.

Iata cateva dintre ele.

Jeep Wrangler, Wrangler Unlimited. Este o masina populara, cautata in mod constant de foarte multa lume. Masina Jeep Wrangler Unlimited are un nivel mediu de depreciere de doar 30% in cinci ani. Asta in ceea ce priveste modelul cu patru usi. Iar modelul cu doua usi este putin mai mare, dar de doar 31, 5 %, totusi.

Toyota Yaris. Masinile Toyota sunt excelente in ceea ce priveste fiabilitatea si celebrul constructor propune mereu modele nou pe piata. Masina subcompacta cu haion nu face nici ea exceptie de la regula.

Ford Mustang. In anul 2019 a fost masina cu cea mai buna valoare de revanzare. Mustang isi va celebra cea de-a 50-a aniversare, dar cererile in ceea ce priveste masina sport emblematica cu un cal pe calandru raman destul de ridicate.

Subaru Impreza WRX. Varianta sportiva a masinii cu haion sau a berlinei de la Subaru Impreza este o eterna favorita printre pasionati. Prodictia scazuta mentine o cerere fiabila pe piata de revanzare pentru WRX cu un nivel de depreciere de doar 40%.

Porsche 911. Emblematica masina decapotabila de la Porsche are si ea un nivel mediu de depreciere, cu doar 37, 2%. Masina Porsche 911 este o masina de vis pentru multe persoane si pe piata masinilor second hand exista o cerere foarte mare. Deci se poate revinde foarte bine la un pret mai mult decat convenabil.

Audi A7. Este oare o berlina? O masina coupe? Sau o masina cu haion ? In orice caz, aceasta masina luxoasa de la Audi este foarte puternica si foarte eleganta. Acest lucru ii permite sa isi mentina valoarea mai mult si mai bine decat alte masini de lux de pe piata.

Lexus CT 200h. Lexus a construit aceasta varianta luxoasa de la Prius pentru cei care sunt in cautare de un plus de lux si de eleganta. Acestea asociate cu eficienta energetica asemanatoare unui hibrid.

Mercedes Benz GLA. Daca iti doresti o masina multisegment mai luxoasa, iata cea mai buna alegere. Este foarte placuta la condus, are un motor cu turbocompresie de 2,0 litri sau un motor AMG modificat.

Nissan GT –R. Este o masina cu o mare putere pe piata masinilor care sunt revandute din cauza raritatii sale. Deci isi pastreaza foarte bine valoarea la revanzare. Aceasta masina sport cu doua usi este o incantare pentru cei care o conduc deci nu e de mirare ca valoarea sa se depreciaza atat de greu,

Nissan Frontier. Este o camioneta intermediara, o masina robusta si solida, foarte placuta de condus care are o rata de depreciere de 39, 5%. Acest lucru se datoreaza cu siguranta si unei productii mai scazute.

 

 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *