Top cele mai bune masini pentru familie din 2020

img
Home / Stiri si noutati auto / Top cele mai bune masini pentru familie din 2020

La fel ca si in fiecare an, revista „Parents” a incercat sa faca un top al celor mai bune masini pentru familii, tinand cont de anumite criterii. Sa vedem care sunt acestea.

Categoria minifurgoneta, cel mai bun raport-pret, Kia Sedona. In segmentul minifurgonetelor, se pare ca masina Kia Sedona, in varianta sa de baza, prezinta cel mai bun raport calitate-pret. In versiunea mai ieftina insa, nu este posibil sa se puna 3 scaune pe al doilea rand de scaune. Schimbarea cutiei de viteze este insa bine venita.

Minifurgonete, cea mai buna alegere ecologica- Chrysler Pacifica Hybrid. Reprezentanta Chrysler din segmental ultra familial este deocamdata singura optiune comcercializata cu un cablu de reincarcare. Are deci un consum mediu fara sa renunte insa la performante.

Minifurgonete, cea mai buna alegere pentru famiile mai mari- Honda Odyssey. Iata o alegere excelenta atunci cand ai o familie mai mare. Versatilitatea sa este fara pereche si poate sa primeasca pana la sase scaune de copil in acelasi timp.

Berline- cea mai buna masina sport hibrida, Toyota Camry Hybrid. Versiunile hibride, se pare ca sunt de acum inainte, cele mai sportive de la Toyota. Chiar si Camry se preteza acestei reguli. Constructorul continua sa ofere un motor V6 pentru cei mai conservatori.

Berline, cea mai buna masina indiferent de conditiile meteor, subaru Legacy. Constructorul a decis sa faca din aceasta masina atuul sau cel mai de pret. Cele patru roti motrice ale sale sunt cele care garanteaza o motricitate superioara pe timp de iarna. Nissan Altima, se pare ca incearca sa ii faca concurenta, dar sistemul sau AWD nu este permanent.

Berline, cel mai bun raport calitate pret- Honda Accord Hybrid. Nu costa mai mult decat modelul sau obisnuit, clasic, dar este o masina foarte placuta la condus care ofera un spatiu foarte generos.

Un SUV cu doua randuri de scaune- cea mai buna alegere pentru trasee mai lungi- Subaru Forester. Constructorul Subaru apare destul de des in clasamentul pentru cele mai bune masini destinate familiilor. Forester este masina ideala pentru calatorii mai lungi datorita tractiunii sale integrale de serie si a confortului sau exemplar.

Un SUV cu doua randuri de scaune, cel mai generos spatiu pentru copii- Ford Edge. Atunci cand vine vorba despre spatiu pentru scaunele pentru copii, masina Ford Edge nu are pereche. Se pot pune astfel aici, chiar si trei scaune, o raritate printre masinile din acest segment. Masina este in acelasi timp, extrem de confortabila.

Un SUV cu doua randuri de scaune, cu cea mai buna directie- Chevrolet Equinox. Este o masina foarte agreabila la condus si de o calitate superioara. Este o masina foarte precisa, cu o directie fara pereche. Are un spatiu foarte generos si o tehnologie de ultima generatie.

Un SUV cu trei randuri de scaune, cel mai bun design- Mazda CX-9. O masina cu un design foarte frumos care este pe placul multor persoane, cu siguranta. Si in ciuda faptului ca este pe piaza din 2017 deja, aceasta inca mai atrage din ce in ce mai multe persoane.

 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *