Toyota Highlander 2020- un progres net

img
Home / Stiri si noutati auto / Toyota Highlander 2020- un progres net

O noua platforma, un nou design si o multime de noi tehnologii, care mai de care mai performante.

Modelul Highlander 2020, complet remodelat si regandit in acest an este deja la a patra generatie. Noua editie a aceste masini multisegment cu trei randuri va fi cu siguranta pe placul multora. Si concurenta este chiar mare pe acest segment doar daca evocam cateva nume precum Honda Pilot, Kia Telluride sau Subaru Ascent.

Ce e nou pentru 2020. sa nu uitam ca Highlander a fost mereu o buna vanzare pentru Toyota. Perceput drept o valoare sigura de pe piata, chiar a fost nevoie de o reinnoire. Toyota si-a asumat cateva riscuri bine calculate, transformand-o. Noul venit este mai lat si mai lung si mai ales mai rotund decat predecesorul sau.

Fie ca ne place sau nu, arata ca un Rav 4 putin mai rotunjit. In interior, festivalul rotunjmilor continua. Confortul din interior este de neegalat. Volanul este mic si se poate lua foarte usor in mana si nu ne lasa impresia ca suntem la volanul uni mici bestii. Pe volan sunt numai putin de 19 butoane, care permit controlarea radioului, telefonului sau a reglatorului de viteza.

Spatiul de la interior este foarte bine conceput si finisat cu multiple spatii de organizare puse la dispozitia celor care stau pe fiecare scaun. In versiunea sa de baza sunt disponibile Apple CarPlay si Android Auto. De asemenea, mai multe porturi sunt dispuse in masina, atat in fata, cat si in spate. Modelele cu un pret mai accesibil sunt foarte reusite si conforme cu asteptarile. Dar versiune Platinum este superba si foarte placuta la condus.

Scaunele de pe al doilea rand sunt foarte mari si confortabile in timp ce al treilea rand de scaune este destinat copiilor.

Un model hibrid pentru o economie de benzina impresionanta. Toyota a avut o idee foarte buna sa produca un model hibrid al Toyotei sale Highlander. Este versiunea cea mai impresionanta dupa unii.

Modelele pe benzina sunt animate de un motor de sase cilindri de 3,5 litri cu o injectie directa de 295 de cai. Versiunea hibrida foloseste un sistem hibrid cinegetic cu o putere de 243 de cai insota de o transmisie cu variatie continua.

Un centru de control mobil si polivalent. Un loc unde incape toata familia sau prietenii. Un vehicul ideal pentru escapadele de sfarsit de saptamana. Noul Toyota este toate acestea, dar si mai mult.

Noul Toyota Highlander 2020 este un must have in segmentul masinilor SUV intermediare. In primul rand, este masina multisegment cu trei randuri care are cea mai mare credibilitate si impune cel mai mult respect. Apoi, are sase sau sapte locuri, servicii conectate care amelioreaza confortul si care intaresc siguranta, alegerea intre doua motoare puternice si ecoenergetice si abilitati pe sosea si in afara ei, impresionante.

De asemenea, ofera cel mai bun raport calitate pret iar modelul de baza, LE, porneste de la 43490 de dolari. Este chiar foarte bine echipat la acest pret. Modelele mai scumpe sunt si ele foarte interesante, dar cu siguranta ca varianta hibrida va va atrage atentia.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *