Hyundai Elantra N Line, noua masina mai puternica din 2021

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Hyundai Elantra N Line, noua masina mai puternica din 2021

Recent, Hyundai a dezvaluit ca Hyundai nu va mai comercializa varianta GT a modelului sau Elantra. Si de curand, pentru a-si spala pacatele poate, a mai dezvaluit ca va introduce o varianta N Line familiei sale. Aceasta varianta propune elemente distincte de design, dar si un nivel de performanta mai ridicat fata de modelele de baza.

Modelele N Line de la Hyundai se vor a fi versiuni mai sportive si mai puternice fata de modelele prezente deja pe piata, in timp ce modelele N sunt masini pur sportive. Modelul Elantra N Line, este o masina cu un motor de patru cilindri turbo de 1,6 litri.

Un lucru bun pentru cei 201 de cai ai sai. Acesta poate sa fie asociat cu o cutie mecanica cu sase rapoarte sau cu o transmisie automata cu sapte viteze si cu un dublu ambreiaj. La bord, poti regasi un volan N acoperit cu piele perforata, scaune N Sport, dar si garnituri metalice. Totul aduce un plus de distinctie acestei versiuni. Interiorul sau a fost inspirat de un avion de vanatoare. Mai ales in ceea ce priveste amplasarea bordului sau. Ecranul tactil pentru infodivertisment, etse orientat inspre seofer, pentru o lectura mai facila.

Exact asa cum o face BMW de foarte multi ani. Datorita dimensiunilor exterioare mai mari, interiorul este si el mai spatios si mai confortabil. Pozitia scaunelor este mai joasa ceea ce creeaza un volum mai mare pentru pasageri si un spatiu mai generos pentru picioare, cap si umeri. De la exterior, se poate observa un model mai agresiv.

Grilajul sau este unic si ornat cu un logo identificand varianta. Prizele de aer asezate in partea inferioara a scutului sunt cele care favorizeaza aerodinamsimul, dar si racirea motorului. Rotile sale vor fi de 18 inchi cu capacele rotilor cu detalii in nuante de negru si de argintiu. Pentru o franare optimizata, franele au un diametru mai mare. Toate accesotiile exterioare sunt in nuante de negru stralucitor. Cele doua tevi de esapament se afla regrupate in partea dreapta, jos.

Constructorul sud-coreean a adus masinii mai multe ameliorari din punct de vedere tehnic mai ales suspensiilor masinii. In acest fel, rigiditatea va fi de un nivel mai ridicat pentru un plus de performanta. In acelasi timp, linia N, devine o adevarata vitrina tehnologica pentru aceasta firma. Toate masinile se diferentiaza prin ameliorari specifice, mai ales in ceea ce priveste functionalitatile.

In orice caz, masina s-ar putea sa fie o optiune foarte interesanta pentru cei care isi doresc o masina performanta, dar la un pret abordabil. Si Hyundai promite ca va fi cea mai buna masina din categoria sa. Va fi in concurenta directa cu Honda Civic, Toyota Corolla si chiar si cu Kia Forte. Dar, cum este cea mai recenta aparitie, cu siguranta ca vine cu cele mai bune caracteristici in ceea ce priveste siguranta, confortul, dar si cu cel mai bun raport calitate-pret. Cu siguranta ca Toyota si Honda vor lua notite…

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *