Masini electrice- cele mai bune modele din 2020 si 2021

img
Home / Stiri si noutati auto / Masini electrice- cele mai bune modele din 2020 si 2021

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul ca anul 2020 a fost un an foarte bun pentru masinile electrice. Vrei sa faci si tu inca un pas inspre tranzitia energetica? Iata care sunt cele mai bune modele ale anului 2020 si 2021.

Tesla 3- masina preferata a multora pentru anul 2020. Esti in cautarea unei masini cu o autonomie importanta si un design de prestigiu? Totul la un pret destul de acceptabil? Tesla 3 este in acest caz, masina de care ai nevoie. Are o autonomie de 530 de km si o multime de gadgeturi si tehnologii inovatoare. Din aceasta masina poti intra chiar si pe Netflix sau pe YouTube.

Volskwagen ID. 3, masina cea mai populara din anul 2020. Intr-o alta gama de pret, se regaseste masina Volskwagen ID. 3. Dupa Kever sau Golf, nu este de mirare ca a devenit cea mai populara masina de la marca Volskwagen. Are o autonomie care te va duce pe distante intre 300 si 500 de km, in functie de versiunea aleasa. Dar un punct foarte important- se poate reincarca extrem de repede. In peste 30 de minute, te poti bucura de o autonomie de 300 de km. Peugeot e-208- masina electrica care se reincarca cel mai repede. Aceasta este masina ideala pentru deplasarile din viata de zi cu zi. De ce? Pentru ca se poate reincarca extrem de repede. In doar 30 de minute, poti ajunge de la 0 la suta la 80 la suta. Adica la 240 de km. Autonomia sa este destul de mare- de 300 de km si pretul, unul accesibil. Este un model 100% electric, cu un interior foarte bine gandit si finisat, care va face cu siguranta concurenta directa modelului de Renault Zoe.

BMW IX-3 cel mai bun SUV electric pentru anul 2021. Masina BMW IX-3 va ajunge pe piata automobilelor in anul 2021. Este un SUV cu o autonomie impresionanta care iti va permite sa beneficiezi de tehnologia BMW charging. Datorita acesteia vei avea acces la o retea internationala de 450 00 de borne de reincarcare. Deci reincarcarea devine mai simpla si mai rapida. Are un design elegant si modern, dar investitia este si ea destul de importanta- are un pret care porneste de la 71. 000 de euro.

Opel Corsa-E- cea mai buna masina electrica la un pret abordabil. Daca nu ai mai condus pana acum o masina electrica, masina Opel Corsa-E ar trebui sa fie cel mai bun compromis. Are o autonomie de 330 de km, de reincarcare rapida si de o suplete in condus de neegalat.

Seat Mini Electric, una din cele mai abordabile masini electrice din anul 2020. Daca mergi doar pe distante mai mici, aceasta este masina de care ai nevoie. Are o autonomie de 225 de km, dar o reincarcare mai lenta.

Honda e- cea mai cool masina electrica pentru anul 2021. Este o masina mica, cu cea mai frumoasa aparenta, cu o autonomie de 230 de km. Este o masina mica, dar cu un design inovator. Este de inspiratie scandinava si la interior 5 ecrane.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    1 Comments

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *