Noua masina Hyundai Kona Electric- mai mult stil si un echipament regandit pentru crossover

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Noua masina Hyundai Kona Electric- mai mult stil si un echipament regandit pentru crossover

Mereu mai conectata, cu o autonomie din ce in ce mai mare si cu un stil regandit si reinventat, iata cum se prezinta noua masina Hyundai Kona Electric. Masina crossover profita deci de o noua stilizare pentru a face fata concurentei si nu se multumeste deci doar cu un lifiting discret. Un nou stil pentru masina Kona Electric.

La fel ca si in cazul masinilor echipate cu un motor electric, Kona profita si ea de o actualizare. O restilizare care nu este deloc discreta pe plan exterior. Astfel ca se poate remarca imediat partea sa din fata complet schimbata. Calandrul dispare si se poate remarca o trapa pentru reincarcare. O noua fata deci mai cuminte. In maniera globala, noua Kona beneficiaza de un stil mai fluid, cu linii mai simple acolo unde precedentele masini aveau tendinta sa atraga atentia.

Designul sau, atat de special, poate ca nu va fi pe placul tututor, dar este cumintit in directia buna. Caracteristici tehnice neschimbate. Sa trecem sub capota pentru a descoperi partea electrica de la Kona. Doua nivele de putere sunt mereu in program- 134 si 204 de cai. Primul nivel de putere este asociat unei baterii cu o capacitate de 39,2 kWh. Autonomia anuntata de catre constructor este de 305 km. Versiunea sa premium este cea care iti va permite sa te bucuri de o putere totala de 204 de km si de o baterie cu o capacitate de 64kWh. Autonomia a crescut si ea astfel la 484 de km. Cum ramane cu reincarcarea?

Cu versiunea cea mai mica, nu ai nevoie decat de 47 de minute prin intermediul reincarcarii rapide. Cu o reincarcare clasica, vor fi nevoie de 17 ore. La o priza standard vor fi nevoie de 28 de ore. Atunci cand vine vorba despre bordul masinii Hyundai Kona Electric, se poate observa ca este dotat foarte bine din punct de vedere digital. Ne simtim mai ceva ca intr-un mediu high-tech. Conectivitatea este si ea foarte buna, datorita compatibilitatii cu Apple CarPlay si Android Auto.

Dar Kona Electric este cea mai buna datorita ajutorului pe care il acorda la condus. Se regaste astfel supravegherea unghiurilor moarte, cu alerta pentru traficul din spate si cu posibilitatea de a declansa preventiv frana de urgenta. In orice caz, ceea ce face ca masina sa fie atat de speciala, este mai ales grija pentru detalii. Nivelul sau de confort este unul exceptional si expresivitatea sa este vizibila in toate colturile. Ergonomia este un alt lucru important de care se tine cont. Afisajul este unul complet si grafismul este de cea mai inalta calitate. Iar pe drum, Kona exceleaza si surprinde de fiecare data. Fara doar si poate ca este cea mai buna masina a momentului, cea mai buna alternativa, dupa unii la Tesla. Daca esti in cautarea unei masini polivalente, mai ales in ceea ce priveste autonomia, este cea mai buna alegere pe care ai putea sa o faci.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *