Topul celor mai originale masini electrice

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Topul celor mai originale masini electrice

Sa conduci o masina electrica inseamna sa rulezi deja in mod diferit. Si totusi, anumite modele imping acest concept si mai departe. Iata deci care este florilegiul masinilor electrice cele mai orignale.

Fiat 500 varianta electrica. Sa reinnoiesti o masina icon nu este deloc usor si constructorul italian stie foarte bine asta. Si chiar nu s-a grabit atunci cand a incercat sa restilizeze si sa reinnoiasca aceasta masina. Si la final, a optat pentru schimbare in continuitate. Si mai intai, un lucru e sigur- este foarte usor sa confunzi masina aceasta noua cu varianta sa veche… La fel ca si cea care o inlocuieste, noua varianta 100% electrica este disponibila in versiunea cu trei usi si in versiune decapotabila si are o inedita caroserie 3 plus 1 la fel ca si in cazul masinii Mini Clubman de precedenta generatie sau Mazda RX-5, pe partea dreapta are o usa din spate antagonista care ii permite sa fie mai accesibila.

Un SUV coupe, electric, Mazda MX-30. Primul vehicul 100% electric al constrctorului japonez, are cea mai puternica personalitate. Are o silueta de SUV coupe si usile din spate cu o deschidere antagonista si are cea mai atipica arhitectura. Dar, habitabilitatea nu este exceptionala pentru un vehicul de acest gabarit. Dar finisajele sunt cele mai ingrijite, are o eleganta consola finala si materialele sunt cele mai frumoase.

Kia e-soul. Pentru a treia generatie de masini, Kia e-soul a decis sa abandoneze complet motorizarile termice. Trebuie precizat ca designul sau cubic este foarte apreciat de catre multa lume iar acest model poate sa aiba doua motorizari electrice perrformante si cu o autonomie interesanta.

Honda e. Cu acest model de masina, constructorul japonez joaca cartea originalitatii si a unui stil vintage, cu un design exterior care ne duce cu gandul la masina Civic originala. Dar, bordul are un look mai retro, cu nu note de lemn. Are un total de sase ecrane sub ochii conducatorului si ai pasagerilor si doua camere plasate pe lateral care permit sa se vada ceea ce se intampla in spatele vehiculului, inlocuind retrovizoarele exterioare.

Este masina ideala pentru deplasarile prin oras. Are un gabarit limitat si se poate parca oriunde foarte usor.

Mini Cooper SE, varianta electrica. La fel ca si masina Fiat 500 si poate si mai mult, Mini Cooper este o clasica indemodabila. Aceasta varianta 100% electrica reia de altfel, atributele versiunii cu rotile sale, cu parbrizul sau vertical, marile sale faruri rotunde, care se pot recunoaste foarte usor, dar si datorita farurilor de la exterior. Pe scurt, electrica sau nu, Mini tot Mini ramane. Chiar daca are peste 145 de kg, mai mult deci decat de versiunea sa termica, Mini Cooper in varianta electrica are o putere de 184 cp, mai mult decat suficienta. Efectul e karting este acolo. Si la fel ca si in cazul masinii Honda e, efectul sau sau raza sa de actiune este limitata in oras, unde se pot face in jur de 205 km cu o singura reincarcare.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *