Toate informatiile despre noua Renault Arkana 2021

img
Home / Stiri si noutati auto / Toate informatiile despre noua Renault Arkana 2021

Lansata mai intai in Rusia, noua Renault Arkana va fi disponibila si in Europa. Iata toate informatiile pe care trebuie sa le stii despre noul model. Masina Renault Arkana este prezenta pe piata de ceva vreme.

Aceasta masina SUV coupe a fost prezentata pe piata in 2019 intr-o versiune care era rezervata doar pietii rusesti. Doi ani mai tarziu iata ca apare si pe piata din Europa, intercalandu-se in gama intre Kadjar si Koles, adoptand o pozitie mai dinamica prin silueta sa coupe foarte la moda la ora actuala. Conformandu-se celor mai recente norme stilistice, acest rival mai accesibil pentru BMW X 4 si Mercedes GLC Coupe printre aletele, adopta un post de condus similar cu cele mai recente modele ale marcii, incepand cu Renault Clio, cu care partajeaza de altfel platforma CMF-B.

Noul Renault Arkana- care ii sunt dimensiunile? Noul Renault Arkana afiseaza dimensiuni generoase, cu o lungime de 4,57 de metri si o latime de 1,80 metri. Inaltimea sa ajunge pana la 1,57 metri. Este un SUV coupe destul de impozant din punct de vedere vizual. O marime destul de consecventa mai degeaba, care este asociata unui ampatament de 2,72 metri, in crestere cu 7 cm, in raport cu Kadjar. Deci ofera la bord un spatiu destul de interesant pentru pasageri.

O crestere de care profita si volumul portbagajului sau, care trece de la 513 la 1296 de litri, atunci cand bancheta este rabatata. Care sunt motorizarile pentru noul model? Sub capota se propune o gama larga de motorizari. Dar varianta Diesel este inlocuita de hibrd, cu sistemul E Tech. In ceea ce priveste variantele pe benzina, clientii vor putea opta pentru varianta 1,3 litri TCe, deja foarte bine cunoscut in gama, de 140 si de 160 de cai. Se adopta si o microhibridare de 48 de volti, o premiera pentru motorul de patru cilindri, totusi propusa pentru numeroase modele din gama mai ales pe Renault Scenic.

Se poate alege si versiunea E-Tech standard care are 145 de cai, asociati unui motor de 1,6 litri in ciclul Atkinson cu motor electric. O configurare care se poate regasi putin sau deloc in versiunea E-Tech Plug- In reincarcabila care se imbogateste si cu un alterno demarator care dezvolta pana la 160 de cai. Din cauza intarzierilor cauzate de pandemie, pana la vara masina nu va putea fi comercializata. Dar este deja posibil sa iti configurezi masina SUV coupe care poate incepe de la 29 700 de euro in finisaj Zen, la un pret mediu.

Chiar si la acest pret dotarile sunt foarte generoase, incluzand si o alerta atunci cand viteza este prea mare cu recunoasterea indicatoarelor de pe drum, sistemul multimedia EasyLink cu un ecran tactil de 7 inchi sau cu jante din aliaj de 17 inchi. Gama are si versiunea RS Line de la 34 700 de euro care se distinge cu un stil mai sportiv, dar si prin echipamente suplimentare precum scaunele din fata cu incalzire sau detectarea de obstacole laterale. Ce ziceti de noul model oferit de Renault? Va place? Culoarea din poze este cel putin minunate din punctul nostru de vedere…

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *