Noua Mercedes Classe T 2021- verisoara mai sic a lui Kangoo

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Noua Mercedes Classe T 2021- verisoara mai sic a lui Kangoo

Mercedes isi va largi gama incepand cu acest an. Daca stii deja modelele de masini cu literele A, B, C, E, G sau V, se pare ca nou venita va avea numele de Classe T. Se va duplica aceeasi formula ca si la Classe V sau Vito. Este vorba despre aceeasi masina, dar despre filozofii diferite. Este un model care va raspunde nevoilor celor care au o familie mai mare sau celor care adora sa iasa mereu in natura.

Se va distinge mai ales prin aspectul practic al interiorului sau si capacitatile sale de incarcare. Derivata de la viitoarea utilitara Citan de a doua generatie, masina Mercedes Classe T se va afirma drept cea mai sic masina din categoria de masini ludospace, in raport cu Kangoo si cu Berlingo. Inca din anul 2012, Mercedes detine o uitlitara lejera in gama sa, datorita unei stranse colaborari cu Renault.

Cea care raspunde la numele de Citan Tourer nu este decat o clona de a doua generatie pentru Kangoo, care in primavara anului 2021 se va reinnoi in integralitate. Va devansa deci cu cateva luni lansarea verisoarei sale,care se bazeaza pe aceeasi platforma si care va fi si rebotezata cu aceasta ocazie. Se vrea a fi mai indrazneata decat versiunea sa VP si se va numi Mercedes Classe T pentru a se diferentia de gama de masini clasice de la Mercedes.

Si pe langa Peugeot Rifter si Citroen Berlingo vrea sa se pozitioneze drept cea mai sic masina din categoria ludospace. In ceea ce priveste designul, valoarea, siguranta sau conectivitatea, noul vehicul va purta ADN-ul masinii Mercedes Benz. Principaul sau obiecitv va fi deci confortul. Si chiar daca este fabricata pe o platforma de tip camioneta, promite sa ofere cel mai atragator design. Deci este cea mai buna alegere pentru cei care sunt in cautare de masini compacte, dar si atragatoare in acelasi timp.

O varianta mai sic de la Kangoo. Din punct de vedere estetic, masina germana va relua aceleasi retete administrate primii variante de la Citan Tourer. Daca ansamblul sau va fi similar cu cel al masinii Kangoo, intreaga parte din fata va fi reamenajata pentru a se apropia de cele mai recente canoane de infrumusetare de la Mercedes. Putem observa ca se inspira lejer din modelele de monospace de la modelul de Classe B, ca are o capota plata cu contururile mai rotunjite, sub care se afla si elegante faruri sub forma de migdala.

Viitoarea masina Classe T se va multumi cu motorizarile de origine de la Renault. Va avea deci cu siguranta un motor pe benzina 1.3 TCe si Diesel 1.5 dCi, fara sa uitam de varianta sa electrica, numita Mercedes EQT. Motoarele hibride de 140 de cai si de 160 reincarcabile ar putea sa se adauge si ele acestei game, asteptandu-se sosirea unui motor care functioneaza pe hidrogen. Masina Mercedes Classe T va beneficia de sistemul de infodivertisment MBUX dotat cu un sistem de comenzi vocale foarte performante. Un model reusit al anului 2021 care cu siguranta le va face cu ochiul multora. Voi ce spuneti?

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *