Hummer EV SUV- GMC ne ofera mai multe detalii

img
Home / Stiri si noutati auto / Hummer EV SUV- GMC ne ofera mai multe detalii

GMC a dezvaluit recent versiunea SUV a celei mai noi camionete electrice a sa, Hummer EV. Arhitectura, tehnologia sau principalele sale functionalitati sunt cam aceleasi, dar exista si un numar destul de mare de diferente intre ele.

Mai putina putere si autonomie. In timp ce camioneta Hummer EV a fost anuntata cu o putere care merga pana la 100 de cai, in versiunea sa cu trei motoare si cu o autonomie care are in jur de 560 de km, masina SUV nu se poate lauda cu atata. Aceasta are mai degraba 850 de cai si o autonomie care poate ajunge pana la 482 de km. Pe de alta parte, accelerarea de la 0 la 100 de km necesita in jur de 3,5 secunde cu faimosul mod Watts to Freedom, deci o jumatate de secunda in plus. De ce? Deoarece bateria sa este mult mai mica. 20 de module, 16 in versiunea cu doua motoare, in loc de 24.

Daca GMC a pastrat bateria mare de la camioneta, o parte din spatiul pentru incarcare ar fi trebuit sa fie sacrificat si tavanul nu ar mai fi fost perfect plat. Ori, echipa nu a fost pregatita sa faca asemenea compromisuri. Si dupa cum a mentionat-o si Al Oppenheiser, nu prea exista o masina SUV pe benzina care sa ofere 830 de cai.

Mai scurt si mai agil. Marimea bateriei se explica si prin faptul ca maisna SUV Hummer EV masoara in jur de 50 de centimetri mai putin in lungime si are un ampatament si el mai scurt cu 23 de centimetri. O multime de avantaje deci atat de sosele, cat si in afara lor. Pe de o parte, manevrarea sa este mult mai facila deoarece nu are nevoie de atat de spatiu. Cum masina este construita pe aceeasi platforma, va oferi aceleasi caracteristici si aceleasi echipamente.

Printre ele amintim si faimosul « mers de rac » care permite conducatorilor sa se plimbe cu masina pe diagonala atunci cand spatiul este mai ingust. Mai trebuie sa mentionam si un haion cu deschidere laterala si cu geam culisant. O roata de rezerva foarte mare este fixata si ea deasupra. Caorseria in nuante de gri lunar cu finisaj mat este o alta exclusivitate.

Designerii au restilizat si farurile din partea din spate. Sa nu uitam ansamblul optional Extreme Off-Road, care va include anvelope de 35 de inchi, placi de protectie sub masina si sistemul UltraVision cu camere pentru a facilia deplasarile pe potecile care nu sunt asfaltate.

GMC Hummer EV va intra in productie la inceputul anului 2023 si va fi comercializat in 2024. Primul Hummer va fi propus va fi Edition 1. Va fi distribuit in mod limitat in State. Aceasta versiune va avea trei motoare si propune o autonomie care are in jur de 560 de km. In toamna anului 2022 se va dezvalui si varianta EV3X cu o autonomie de 482 de km si 800 de cai. In primavara anului 2023 si 2024 vor fi prezentate si variantele EV2X si Hummer EV2.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *