Care este cel mai bun SUV electric?

img
Home / Stiri si noutati auto / Care este cel mai bun SUV electric?

Masinile SUV electrice sunt cele mai cerute la ora actuala pe piata. Dar oare cum se explica o astfel de popularitate in jurul acestui tip de masina? Pur si simplu pentru ca pe langa faptul ca sunt ecologice, masinile SUV sunt celebre datorita faptului ca au cea mai mare autonomie deci le poti conduce cateva zile fara sa trebuiasca sa le incarci.

Iata care sunt cele mai bune SUV-uri electrice in 2021.
Jaguar I-Pace. Cu masina Jaguar I-Pace vei descoperi o cu totul alta metoda de a calatori. Are un design revolutionar si o autonomie de 470 de km care seduce o multime de soferi la ora actuala.

Kia e-Niro 64kWh. Acest SUV ofera cea mai frumoasa autonomie de 615 km in ciclu urban si de 455 km in ciclul mixt.

Kia e-Soul 64 kWh. Este un model de SUV electric care atrage o multime de lume cu un stil distinctiv si cu o silentiozitate impresionanta, oferind placere in stare pura. In plus, cei 452 km ai sai sunt ideali pentru traseele mai scurte, dar si pentru cele mai lungi.

Hyundai Kona Electric 64kWh. Hyundai si-a depasit aici limitele si propune o masina electrica, cu o autonomie anuntata de 449 km. un SUV mai elegant si mai polivalent ca niciodata, care ofera o adevarata placere la condus.

Audi e-tron. Este un SUV electric cu o viziune avangardista asupra mobilitatii. Este mai performanta, mai conectata, mai agila si mai inteligenta si te va face sa traiesti senzatii cu adevarat unice. Autonomia sa este de 436 km.

Mercedes Benz EQC 400 4Matic aceasta masina 100% electrica este un SUV care ofera foarte mult spatiu si confort. Atunci cand accelerezi, se transforma intr-o veritabila masina sport. Bateria sa de 85 kWh iti permite sa ajungi pana la o autonomie de 414 km in ciclu WLTP.

Volvo XC40 Electric. In noua sa varianta, masina Volvo XC40 Electric are doua motoare electrice de 408 cai, dar si o baterie mai mare, de 87 kWh. Este un SUV compact care ofera o autonomie de 400 de km.

Peugeot E-2008. Este un SUV compact 100% electric si polyvalent, care iti va permite sa te bucuri de senzatii nebanuite atunci cand conduci o masina electrica in interiroul unui habitaclu in care domnesc confortul si linistea. Are 310 km autonomie, te ajuta sa te bucuri de un condus silentios, fluid si fara emisii de CO2.

SUV electric- ce masina are cea mai buna autonomie?

Daca te gandesti sa achizitionezi o masina electrica si nu stii care are cea mai buna autonomie,, trebuie sa stii ca la ora actuala este vorba despre Jaguar I-Place. Este un SUV crossover elegant si aerodinamic, care ii permite sa ajunga de la 0 la 100 de km pe ora in doar 4, 5 secunde si care ofera o autonomie de pana la 470 de km.

Pretul unei masini electrice se afla in general, intre 35 000 de euro si 80 000 de euro. Poate varia in functie de marca, de model, de autonomie si de optiunile sale.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *