Polaris Sportsman Touring XP 1000, un ATV pentru aventuri off road memorabile

img
Home / Stiri si noutati auto / Polaris Sportsman Touring XP 1000, un ATV pentru aventuri off road memorabile

Pasionații de off road care își propun să exploreze medii sălbatice la bordul unui vehicul tip ATV se pot baza cu toată încrederea pe modelul de capacitate mare Sportsman Touring XP 1000 din gama Polaris. Varianta Touring este complet echipată pentru aventura pe teren extrem și aduce standard multiple dotări, astfel încât experiența de riding va fi una la înălțimea exigențelor. Lineup-ul complet de ATV-uri Polaris este disponibil și în magazinul ATVRom Harghita, alături de accesorii ATV multiple și echipamente de protecție moderne.

Sportsman Touring XP 1000 este un vehicul 4×4 ideal pentru o plimbare în doi, putând acomoda riderul și un pasager în condiții de confort optime. Acest fapt se datorează unor specificații tehnice la standarde actuale: suspensie cu braț dublu în A pe față și lungimea cursei de 9 inch, servodirecție electronică standard EPS, sistem de frânare a motorului EBS și control la coborâre în pantă ADC.

image002

ATV-ul Polaris Sportsman Touring XP 1000 este echipat cu motor Prostar 1000, 2 cilindri, în 4 timpi, capacitate 952 cc capabil să livreze până la 88 cai putere, suficientă putere pentru a beneficia de o experiență antrenantă. Modelul Polaris de față se caracterizează printr-o lățime de 48.2 inch, ceea ce îi permite să se strecoare fără probleme chiar și în zone mai înguste și pe porțiuni tehnice.

Acest model din familia de ATV-uri Polaris deține o serie de caracteristici cheie pentru a împinge limitele pe trasee de munte. Oferă manevrabilitate de precizie, moduri de tracțiune selectabile AWD / 2WD și, nu în ultimul rând, putere. La nivel de șasiu, suspensia independentă cu lungimea cursei de 10 inch pe spate și garda la sol de 11.5 inch (285mm) contribuie la o pilotare lină, astfel încât vehiculul va depăși cu brio diferite obstacole în off road.

Șirul de dotări standard este completat de: portbagaje față și spate de 55 kg, respectiv 110 kg, șa confortabilă de înălțime 908 mm, capacitate de transport 2 persoane, rezervor 19.9 litri, frâne pe discuri puternice, sistem de încărcare Lock & Ride, compartiment de stocare în partea din spate de capacitate 8 litri, plus capacitate de remorcare 680.4 kg și capacitate de încărcare de 261 kg.

Unul dintre cele mai importante accesorii oferite opțional este troliul Polaris HD 1587 kg – un accesoriu de nelipsit atunci când vrei să duci la îndeplinire sarcini de muncă și deosebit de util în situațiile critice pe traseu, când vehiculul se împotmolește în noroi -, alături de bara de protecție pe față. Această bară frontală este integrată în designul ATV-ului și asigură protecție durabilă împotriva crengilor și buștenilor sau pietrelor care sar din toate direcțiile în momentul rulării pe teren dificil.

image003

Atunci când nu folosiți ATV-ul pentru recreație în outdoor, puteți să îl puneți la treabă. Sportsman XP 1000 Touring vă poate fi de ajutor pe lângă cabană, pentru transportul unor încărcături, la fermă sau în cadrul altor aplicații. Specialiștii ATVRom vă stau la dispoziție cu orice informații suplimentare despre modelele de ATV-uri Polaris sau despre accesoriile compatibile și echipamentele de protecție off road adecvate.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *