Colecția Comp Boots de la Fox oferă confort și protecție de top pentru entuziaștii off road

img
Home / Stiri si noutati auto / Colecția Comp Boots de la Fox oferă confort și protecție de top pentru entuziaștii off road

Echipamentele de protecție marca Fox sunt arhicunoscute în rândul iubitorilor de sporturi extreme off road. Colecția de cizme Instinct Boot, de exemplu, a creat o moștenire bazată pe munca asiduă și dedicarea sportivilor și designerilor de top din echipa Fox Racing. Adiția lineup-ului de cizme motocross seria Comp oferă o nouă opțiune pentru fiecare pas din călătoria entuziaștilor sportului, de la pista de antrenament direct în vârful podiumului. atvisti.ro vă pune la dispoziție gama completă de cizme Comp, alături de multe alte echipamente provenind de la brandul Fox Racing (căști, geci, bluze, pantaloni, mănuși, ochelari, armuri, cotiere și genunchiere etc.). Lineup-ul de cizme Comp include modelele Comp, Comp X și Comp R.

  • Fox COMP – cizme motocross care oferă performanță, siguranță și confort

Gama Comp Boot prezintă o serie de asemănări din punct de vedere al designului cu modelele Instinct de nivel pro. Oferă toate caracteristicile esențiale ale unei cizme concepute special pentru disciplina motocross. Fox Comp a fost gândită pentru a se plia necesităților oricărui rider, indiferent dacă sunteți un pilot început de drum sau un veteran cu experiență. Cizmele Comp oferă confort și protecție atât pe circuit, cât și pe trasee off road.

Partea care acoperă degetele are un profil redus pentru a vă permite mișcări rapide atunci când trebuie să efectuați manevre precum frânarea sau schimbarea vitezelor. Trei catarame în stil Instinct oferă o potrivire perfectă, în timp ce apărătoarele de cauciuc vă ajută la o prindere excelentă.

Modelele de cizme Fox Comp se caracterizează prin învelișul protector TPU în jurul tibiei, vârfului degetelor și în zona gambei pentru a vă garanta o acoperire completă în locurile critice, acolo unde aveți cel mai mult nevoie, cu scopul de a preveni accidentarea. Cauciucul durabil în combinație cu protecția medială asigură o aderență optimă. Talpa rezistentă din cauciuc de înaltă densitate permite o aderență îmbunătățită. Cizma Comp este prevăzută cu o tijă internă din oțel care furnizează sprijin pentru picior.

  • Fox Comp R Boots

Foarte practice, cizmele Comp R combină sistemul de închidere exclusiv ActiveLock cu un sistem de benzi pentru a favoriza obținerea unei mobilități best-in-class. Cele două catarame inferioare în stil Instinct mențin ferm vârful piciorului, în timp ce cureaua din silicon ActiveLock oferă sprijin și flexibilitate. Sistemul de manșetă plutitoare din zona călcâiului permite cizmei să se deplaseze în mod natural pentru a garanta o agilitate îmbunătățită la pilotare și se blochează pentru a preveni hiperextensia. Acest lucru înseamnă că cizma se potrivește perfect, are o tracțiune zero în călcâie și este confortabilă imediat ce o scoateți din cutie. Plăcile de plastic din zona tibiei, călcâielor și degetelor lasă puține goluri. Din nou, datorită sistemului de manșetă plutitoare, această acoperire robustă are drept rezultat o flexibilitate incredibilă.

  • Comp X Boot – acest model de cizme off road asigură versatilitate accesibilă.

Cizmele Fox Comp X oferă acceași durabilitate, confort și flexibilitate ca modelul original Comp, dar adaugă tracțiune crescută în condiții de traseu accidentat, cu traseu variabil unde obstacolele sunt adesea imprevizibile. Talpa exterioară este mai mare pentru a facilita o aderență remarcabilă atunci când este nevoie. De exemplu, atunci când trebuie să treceți pe pietre alunecoase transversale, bușteni umezi sau prin noroi. Cizmele motocross Comp X offroad utilizează, de asemenea, un sistem cu trei catarame pentru o potrivire sigură în orice aventură.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *