Top masini vedeta de la Salonul Auto de la Munchen

img
Home / Stiri si noutati auto / Top masini vedeta de la Salonul Auto de la Munchen

La revedere Frankfurt, buna ziua Munchen! Primul mare salon auto de la inceputul pandemiei, promite o multime de surprize frumoase. Iata cele mai importante noutati.

Audi Grand Sphere. Dupa Skysphere, prezentat in acest an, Audi va prezenta in aceasta toamna varianta Grand Sphere, al doilea element de la un triptic de concepte electrice futuriste. Grand Sphere ne va prezenta viziunea marcii pentru viitor cu un motor electric si cu un condus autonom.

BMWi4. O ploaie de noutati ne astepta la BMW: noile seria 2 si seria 4 Gran Coupe, resitilizari pentru modelele X3 si X4 si inceputul pentru noutatile elctrice iNext si i4. Aceasta din urma este prima berlina din familia i. Dar este si prima dotata cu o versiune M. Masina i4 M50 are doua motoare, pentru o putere maxima de 544 cai.

Cupra Born. Marca sportiva Seat lanseaza primul sau model electric… este vorba despre un Volskwagen ID.3 reabilitat. Partile din fata si din spate au fost reabilitate pentru a se integra codurilor estetice ale firmei si pentru ca masina Born sa para mai puternica. Are un motor de 150 kW, de 204 cai.

Dacia cu 7 locuri. La Munchen, Dacia va prezenta noua sa oferta inedita de masina familiala polivalenta. Masina este cea care va inlocui variantele MCV si Lodgy. Silueta sa va ramane una cubica pentru a se integra un al treilea rand de scaune. Dar, pentru a se distanta putin de familia masinilor monovolum, motorul va avea aluri de crossover.

Kia Sportage. Modelul Sportage va avea o viata dubla. O noua generatie a fost dezvaluita in aceasta primavara. Dar, pentru Europa, va fi propus un anumit model specific. Particularitatea sa? Va fi putin mai scurt. Iar noul SUV de la Kia va miza totul pe hibridare.

Mercedes EQE. Este vorba despre echivalentul electric de la Classe E. Dar, aceasta va fi construita pe o baza dedicata in intregime masinilor electrice deci masina EQE va avea o alura destul de diferita.

Renault Megane electric. Este fara doar si poate un eveniment pentru aceasta toamna. Renault va prezenta versiunea sa de serie pentru Megane. Este primul sau model de masina electrica, construit in intregime pe o baza dedicata. Va marca debutul unei noi ofensive la aproape 10 ani de la aparitia masinii Renault Zoe pe piata.

Smart SUV Concept. Inceputul unei noi vieti pentru Smart. Marca va deveni o co-firma intre Daimler si firma chineza Geely. Primul element va fi o masina mica, SUV. Concept- carul va fi prezentat la salonul auto din septembrie.

Volskwagen Taigo. Dupa T-Cross si T-Roc, iata inca un model de SUV de la Volswwagen. Este o masina foarte buna in ceea ce priveste inovatiile tehnologice, are un ecran tactil de 9, 2 inchi si un condus semi-autonom.

Porsche Macan. Porsche va prelungi durata de viata a modelului sau Macan, un SUV compact cu motor termic, dar va propune si un nou Macan 100% electric. Acest model s-ar putea sa aiba aparitie supriza la Munchen.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *