Snowmobilele BRP Ski-Doo promit performanță fără egal și aventuri memorabile pe zăpadă

img
Home / Stiri si noutati auto / Snowmobilele BRP Ski-Doo promit performanță fără egal și aventuri memorabile pe zăpadă

Ski-Doo este un jucător important pe segmentul de snowmobile și, la fel ca restul gamelor de produse Bombardier dedicate iubitorilor de sporturi extreme (ATV și side-by-side Can-Am, skijeturi Sea-Doo, roadstere Spyder și Ryker) oferă performanță de top pentru a împinge limitele la maxim. Cea mai nouă generație BRP Ski-Doo demonstrează putere și manevrabilitate extraordinară pentru depășirea tuturor obstacolelor care nu lipsesc de pe traseele montane. Cea mai recentă adiție în lineup o constituie modelul Mach Z, care este disponibil în număr limitat de unități. Despre snowmobilul Ski-Doo Mach Z se poate afirma că redefinește distracția pe traseele pline de zăpadă, fiind construit pentru pilotarea cu viteză. Motorul din dotarea acestui model poate dezvolta până la 180 cai putere și beneficiază în exclusivitate în industrie de „Launch Mode” 2, plus dotări și tehnologie avansate, cum ar fi suspensia Smart-Shox și un display digital modern. Pasionații de snowmobiling pot găsi în oferta ATVRom Sibiu ultimele modele Ski-Doo la prețuri competitive, alături de echipamente de protecție complete pentru bărbați și femei (căști, ochelari, geci, bluze tehnice, pantaloni, mănuși etc.).

image002

Snowmobilele sport – utilitare din gama Ski-Doo Expedition au fost echipate cu cele mai puternice motoare în 2 timpi din industrie și pot livra o accelerație aproape instantă și puterea incredibilă de 165 CP. Platforma REV Gen4 este deosebit de rezistentă și are o greutate redusă, plus șenile de 20 inch care servesc pentru a maximiza tracțiunea și pentru a permite o manevrabilitate de precizie. Snowmobilul în versiune Expedition Xtreme este inspirat de modelele de curse și vine dotat standard cu amortizor KYB PRO 36 piggyback ajustabil pe spate.

Snowmobilul Ski-Doo Expedition se mai caracterizează prin versatilitate și deține standard o suspensiei spate SC-5U. Manevrabilitatea se datorează și echipării cu suspensia pe față RAS 3, în timp ce șenilele Cobra WT au rol în obținerea unei performanțe mărite la pilotarea prin zone cu zăpadă adâncă. Aspectul modern al modelelor Ski-Doo de ultima oră este completat de o grafică atrăgătoare. Pe lângă reintroducerea modelului Mach Z capabil să genereze 180 cai putere mulțumită puternicului și eficientului motor supra-alimentat 900 ACE Turbo R, noul lineup Ski-Doo oferă pachetul Summit X Expert optimizat. Fiecare model Summit dispune acum de un design mai îngust în comparație cu variantele anterioare.

image003

Familia de snowmobile Ski-Doo mai aduce o noutate: modelul Summit Edge. Acesta vine echipat cu un motor natural aspirat 850 Rotax în 2 cilindri și cu pornire SHOT.

Exclusiv pentru snowmobilele Summit X, Expert Package și Freeride este disponibilă echiparea cu motorul 850 Turbo. Totodată, modelele Summit și Freeride beneficiază de numeroase trăsături exclusive: suspensia spate tMotion, șenile FlexEdge, pornire Shot etc. În legătură cu snowmobilul Ski-Doo Mach Z, o trăsătură importantă la nivel tehnic o reprezintă dotarea cu suspensia semiactivă Smart-Shox, o inovație în acest domeniu. Pentru informații suplimentare despre snowmobilele Ski-Doo sau cu privire la echipamentele de protecție potrivite, nu ezitați să contactați specialiștii ATVRom.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *