Can-Am Renegade, cele mai puternice ATV-uri sportive din industrie

img
Home / Stiri si noutati auto / Can-Am Renegade, cele mai puternice ATV-uri sportive din industrie

Can-Am Renegade reprezintă la ora actuală cea mai puternică gamă de vehicule de pe segmentul de ATV-uri sportive din industrie. Agilele modele din familia Renegade se disting pe scena off-road prin performanță dovedită în cursele de profil și se caracterizează printr-o manevrabilitate incredibilă la rularea pe cele mai dure terenuri. Pe atv-vanzari.ro vei descoperi, la cele mai bune prețuri, gama completă de ATV Can-Am, alături de o paletă diversificată de echipamente de protecție pentru rideri: căști ATV, mănuși, ochelari, bluze, pantaloni, geci, cizme off road, armuri ATV și multe altele.

Tracțiunea 4WD superioară, împreună cu primul diferențial blocabil de pe piață, aduc o contribuție importantă pentru a împinge limitele la maxim, iar ATV-urile Renegade de ultimă oră sunt considerate o forță invincibilă pe traseele cu noroi înalt. Cele mai multe sisteme bazate pe diferențiale blocabile pe față oferă exclusiv tracțiune, dar tehnologia avansată Visco-4Lok face diferența pentru a vă pune potențialul în valoare la abordarea celor mai dificile obstacole. Visco-4Lok este inclus ca dotare standard în cadrul ATV-urilor de noroi Outlander X mr și Renegade X mr și va asigura performanță greu de egalat în momentele critice pe traseu. Sistemul Visco-4Lok a fost extins la nivelul întregii game de ATV-uri Bombardier și permite acționarea printr-o simplă apăsare de buton. Sistemul inovator Visco-4Lok este disponibil pentru ATV-urile Outlander și modelele cu pachet Renegade X mr, dar și pentru gama Outlander XU (650-1000), Outlander XXC, Outlander XT-P sau Outlander MAX Limited.

image002

Cea mai semnificativă îmbunătățire tehnică la nivelul lineup-ului Renegade o reprezintă suspensia pe față cu braț dublu în A, precum și noile roți care servesc pentru o gardă la sol înălțată. Motorizarea Rotax de top este o altă caracteristică importantă. Capabile să livreze până la 91 cai putere, ATV-urile Can-Am Renegade 1000R sunt cele mai puternice din industrie, fiind gata în orice moment să vă ofere o plimbare antrenantă și distractivă pe cele mai dure trasee off-road. Pe primul loc în clasa lor se regăsesc și motorizările 78 cai putere Rotax 850, 62 cai putere Rotax 650 și 48 cai putere Rotax 570.

Manevrabilitatea de vârf în toate condițiile este favorizată prin dotarea cu amortizoare ajustabile FOX 1.5 Podium de ultimă oră pentru variantele Renegade 650-850 și 1000R. Amortizoarele sunt calibrate pentru a livra un răspuns mai prompt la orice viteză și indiferent de provocările întâlnite pe traseu. Sistemul iTC electronic inteligent de control al accelerației permite obținerea unui control crescut și o livrare lină a puterii.

ATV-urile Renegade X XC 850 și 1000R au fost echipate cu amortizoare Fox 1.5 Podium RC2 și dispun de grafica specifică a pachetului X. Varianta de noroi Can-Am Renegade X MR 1000R beneficiază de amortizoare FOX 1.5 Podium QS3 și vine standard cu troliu de capacitate 1587 kg pentru a vă scoate rapid din situațiile extreme în zonele cu noroi și apă adâncă.

Specialiștii ATVRom vă pot oferi consiliere gratuită în alegerea modelului de ATV sportiv potrivit pentru dumneavoastră. De asemenea, vă stau la dispoziție pentru orice întrebări legate de echipamentele off road necesare pentru cea mai bună experiență de off road riding.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *