Noile ATV-uri Can Am Bombardier 2022

img
Home / Stiri si noutati auto / Noile ATV-uri Can Am Bombardier 2022

ATVRom îți prezintă cele mai noi modele de ATV-uri Can-Am Bombardier, proaspăt apărute pentru sezonul 2022. Gama este una variată, cu diferite variante de vehicule, de la ATV-uri recreaționale, la sporty și până la utilitare.

ATV-uri recreaționale

Scopul ATV-urilor de tip recreațional este acela de a te distra și a te face să te bucuri de o experiență cât mai plăcută în tărâmul off-road. Printre aceste modele se numără și Can-Am Outlander MAX DPS 570 2022, un ATV care este potrivit atât pentru aventuri în off-road, cât și pentru aplicații utilitare. Acesta are un motor Rotax 570, 2 cilindri, răcit cu lichid, 570cc, EFI, 48cp, o cutie de viteze automată CVT P-R-N-H-L și frână de motor standard. Pentru un control optim și o misiune cât mai ușoară a riderului, modelul vine la pachet cu o servodirecție Tri-Mode DPS (Dynamic Power Steering), diverse sisteme, precum cel de atașare rapidă a accesoriilor ( LinQ), sistemul de ergonomie dinamică pentru confortul pasagerului și sistemul CRS (Convertible Rack System).

ATV-uri utilitare

Rolurile ATV-urilor pot fi multiple, printre acestea aflându-se și modele de ATV-uri de tip utilitar, ce au scopul de a te ajuta în muncile din preajma gospodăriei și din zonele greu accesibile. De exemplu, Can-Am Outlander DPS 450 T îți va face treaba cu mult mai ușoară. Un ATV utilitar-recreațional potrivit pentru sarcinile din preajma gospodăriei, de o dificultate ușoară sau medie. Pentru o atașare și detașare mai rapidă a accesoriilor suplimentare, necesare în muncile tale, vehiculul dispune de sistemul LinQ. Modelul vine încorporat cu un display digital de 4.5 inch, care afișează toate datele necesare riderului: vitezometru, turometru, kilometraj, indicatori trip și ore, nivel combustibil, treaptă viteză, indicator 4×4 și ceas. La capitolul motorizare și mecanică se remarcă motorul Rotax 450, cu 1 cilindru răcit cu lichid, EFI, 427cc, care livrează până la 38 de cai putere, dar și suspensiile moderne, cu braț dublu de tip A, amortizoare pe ulei și cursă de 229 de mm în față, respectiv TTI independentă cu amortizoare pe ulei și o cursă de 224 mm. Tracțiunea este selectabilă 2WD/4WD cu BTC (Brake Traction Control).

ATV-uri sport

Cât despre modelele de tip sport, precum sugerează și denumirea, acestea sunt potrivite pentru întrecerile cu ATV-uri în tărâmul off-road. Can-Am Renegade X xc 650 T 2022 este exemplul perfect de ATV sport din industrie. Un autoturism care reușește să îmbine performanța, puterea și confortul, X xc 650 vine dotat cu un motor Rotax de 649.6cc, V-Twin, cu răcire pe lichid, EFI, capabil să dezvolte până la 59 de cai putere, fiind cuplat la o cutie de viteze automată CVT P-R-N-H-L + frană de motor standard. Modelul dispune de diverse sisteme și tehnologii moderne, precum sistemul iTC (Intelligent Throttle Control), sistemul antifurt D.E.S.S., servodirecție Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS) și un afișaj multifuncțional cu ecran de 4.5 inch.

Alege modelul potrivit pentru tine și pornește în aventură alături de ATV-ul tău Can-Am din gama 2022.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *