Noile modele de Peugeot- ce vor aparea pana in anul 2025

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Noile modele de Peugeot- ce vor aparea pana in anul 2025

Intotdeauna purtata de o imagine situata abil intre generalist si premium, marca Peugeot isi continua ascensiunea comerciala insolenta. In urmatorii trei ani, Peugeot intentioneaza sa valorifice pe deplin acest impuls, care va implica in special inlocuirea destul de periculoasa a emblematicului sau SUV numit 3008.

Peugeot-urile asteptate anul acesta

Din acest an, noua familie 308, deja puternica cu un sedan si un break, isi va largi gama de posibilitati prin intermediul unui SUV bazat pe platforma transportatorului. Lungime de aproape 4,70 m, va adopta un profil de coupé, inspirat de Citroën C5 X si ar putea pastra doar motoarele PHEV. Potential botezat Peugeot 408 Crossover, va fi mai degraba un sedan usor inaltat si isi va legitima liniile dinamice prin folosirea unor motoare egale sau chiar depasind 300 CP. Dezvaluirea sa ar trebui sa aiba loc in aceasta vara, in fata unei aglomeratii mari la Mondial de l’Automobile din Paris care va avea loc in octombrie anul viitor.

Sfarsitul anului 2022 ar trebui sa fie, de asemenea, martor la aparitia restilizarii modelului 508, la patru ani de la lansare. Pe langa o actualizare stilistica majora, sedanul si break-ul Sochaux si-ar putea democratiza oferta hibrid plug-in prin mostenirea motorului de 180 CP introdus recent pe 308. Gama de utilitare va beneficia, in primavara, de la un facelift acordat Boxerului, in timp ce Rifter va astepta pana la sfarsitul anului pentru a suferi o schimbare similara.

Peugeot-ul anul viitor

Anul viitor, duo-ul Peugeot 208 si 2008 va oferi deja un restyling. Modelele respective vor fi modernizate pentru a-si flanca grilele cu noua stema a marcii, in timp ce motoarele lor vor juca cartea eficientei conformandu-se unei hibridizari usoare de 48V. Pe partea 100% electrica, sunt asteptate motoare mai puternice care merg mana in mana cu o baterie recalibrata cu, drept urmare, o autonomie care va depasi probabil 400 km WLTP.

Insa cea mai mare parte a proiectelor se va concentra pe revigorarea modelelor 3008 si 5008. Cele doua SUV-uri vor inaugura apoi platforma eVMP capabila sa transporte atat motoare termice, cat si 100% electrice, pe langa o oferta hibrida reincarcabila extinsa. Cu exceptia faptului ca 5008, disponibil in 5 si 7 locuri, va interzice conversia completa la energie electrica, din cauza greutatii sale mari.
In cele din urma, utilitarele Expert si Traveler, precum si variantele lor electrice, ar trebui sa treaca prin restyling.

Peugeot-urile asteptate in 2024

Proiectul unui mecanism 100% electric alocat recentului 308 fiind amanat, sosirea acestuia ar trebui sa aiba loc abia la inceputul anului 2024. Un segment compact virtuos la care Peugeot va ajunge printre ultimii impotriva Volkswagen ID.3 si Renault Mégane E-Tech Electric mult mai clar.

Peugeot-urile asteptate in 2025

Abia la mijlocul anilor 1920, Peugeot a decis sa propuna o succesiune masinii sale de oras 108, care tocmai se retrasese. Pentru a asigura o rentabilitate mai profitabila a investitiei, Peugeot ar trebui sa opteze pentru un SUV de oras 100% electric. Acest ipotetic e-1008 ar cocheta pur si simplu cu 4 metri lungime pentru a nu-si umbri fratele mai mare.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *