Top modele de masini care mizeaza pe un nume din trecut

img
Home / Stiri si noutati auto / Top modele de masini care mizeaza pe un nume din trecut

Sa gasesti un nume care sa prinda la un model nou de masina este un lucru destul de greu. Drept consecinta, foarte multi producatori de masini au ales sa se reintoarca in trecut si sa joace cartea nostalgiei.

Unele din aceste modele au reusit sa se faca remarcate prin estetica lor si oferta mecanica. Dar, unele dintre ele au fost mai controversate si nu respecta originile numelui ales.

Honda Passport. In anii 1990, masina Honda Passport a devenit prima masina SUV a marcii Honda de pe piata americana. Dar, aceasta a fost comercializata si sub numele de Isuzu Rodeo. Pentru anul 2019, Honda a scos de la naftalina numele de Passport pentru a boteza un SUV intermediar, cu cinci locuri derivat de la Pilot.

Mitsubishi Eclipse Cross. Este un model de SUV subocompact care reia numele modelului iconic de masina sportiva coupe Eclipse si care se poate vedea mai ales in filmele Fast & Furious.

Chevrolet Blazer/ Trailblazer. Altadata un adevarat vehicul 4X4, masina Chevrolet Blazer este de acum înainte un SUV intermediar cu o vocatie mai urbana. Trailblazer, in ceea ce il priveste, a devenit mult mai mic in raport cu generatiile precedente.

Jeep Grand Wagoneer. Mai multe persoane isi amintesc cu siguranta de celebrele Woodys, acele masini care arborau portiere si elemente estetice din lemn. Era si cazul mașini Jeep Grand Wagonner original, care s-a comercializat din anul 1963. Dar, noul model nu mai propune aceste elemente.

Aparut in anul 2021, se vrea un concurent direct pentru Cadillac Escalade si Lincoln Navigator.

Toyota GR Supra. Masina embelmatica Toyota Supra a revenit de cativa ani incoace iar restilizarea sa a facut multe suflete fericite.
Si in ciuda afilierii sale cu BMW Z 4, masina propune un look unic care nu are cum sa treasca neobservat.

Nissan Z. Cu un motor V6 turbo de 3 litri care dezvolta pana la 400 de cai si disponibilitatea de a se echipa cu o cutie manuala cu sase raporturi, oare va sti cum sa seduca publicul? Viitorul va decide asta cu siguranta….

Acura Integra. Foarte multa lume astepta cu nerabdare revenirea in forta a acestei masini. Dar, designul sau a lasat foarte multa lume perplexa. Ne duce cu gandul la liniile mașini Honda Civic iar estetica sa este destul de indepartata de modelul coupe pe care il stiam.
Ford Mustang Mach-E. In ciuda succesului sau mai multa lume a condamnat acest sacrilegiu deoarece aceasta masina SUV electrica are numele clasicului Pony Car Mustang. Dar, devine din ce in ce mai popular datorita unei autonomii electrice interesante si a performantelor sale.

GMC Hummer EV. Marca Hummer revine in forta, de data aceasta cu un grup motopropulsor 100% electric. Comercializat sub sigla GMC, acest mastodont are si tehnologia Ultium care ii confera o autonomie anuntata de 529 de km. Puterea sa se ridica la 1000 de cai si poate ajunge de la 0 la 100 de km pe ora in doar 3 secunde!

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *