Subaru Ascent 2023- un plus de tehnologie si mai mult caracter

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Subaru Ascent 2023- un plus de tehnologie si mai mult caracter

Subaru face o serie de modificari pentru cel mai mare SUV din catalogul sau. Astfel ca, modelul de Subaru Ascent 2023 va ajunge la dealeri in aceasta toamna cu un design reimprospatat si mai multa tehnologie in meniu.

Sa incepem cu partea din fata, care prezinta o grila si faruri renovate, inclusiv o bara care le intersecteaza pornind de la sigla Subaru. Noul ornament apare si pe partea inferioara a barei de protectie si, prin urmare, Ascent are un aspect putin mai agresiv, sperand sa o ia pe urmele modelelor de Kia Telluride si Hyndai Palissade care au fost la randul lor actualizate pentru anul 2023.

Un model mai sigur
De adaugat ca luminile din spate sunt noi si este inclusa cea mai recenta versiune a sistemului de siguranta EyeSight. La fel ca modelele de Subaru Legacy si Outback din 2023, se adauga o camera cu unghi larg pentru a largi campul vizual si a detecta mai bine pietonii si biciclistii, in special la intersectii.

In plus, o functie suplimentara imbunatateste capacitatile sistemului EyeSight, si anume asistenta la directie de urgenta. Acesta functioneaza impreuna cu sistemul de franare pre-coliziune pentru a evita o coliziune la viteze sub 80 km/h.

Asta nu este tot: un set de camere care ofera o vizualizare la 360 de grade in jurul vehiculului faciliteaza manevrele de parcare.

Mai multa tehnologie

Interiorul Subaru Ascent 2023 nu este de mai prejos, deoarece toate versiunile vin standard cu un sistem multimedia cu ecran de 11,6 inchi (anterior 6,5 sau 8 inchi). Acesta este asezat vertical si este acum compatibil wireless cu Apple CarPlay si Android Auto. Vesti foarte bune.
Apoi, tot urmand exemplul modelelor de Legacy si Outback, tehnologia de urmarire what3words este adaugata sistemului de navigatie. Este o modalitate de a ajunge in orice loc din lume folosind o combinatie unica de trei cuvinte reprezentand o adresa geografica.

De asemenea, modelul de Ascent este dotat cu un dispozitiv cu microfon care favorizeaza o comunicare mai clara intre ocupantii din primul rand si cei din ultimul rand. Functioneaza prin difuzoarele sistemului audio Harman Kardon din unele versiuni.

In ceea ce priveste versiunea Onyx, caracterizata prin numeroase note de negru la exterior, aceasta are cusaturi verzi si o trapa panoramica. La fel ca la Limited si Premier, sistemul sau X-Mode evolueaza pentru a oferi o functie dubla (Snow/Dirt si Deep Snow/Mud) care maximizeaza abilitatile off-road sau in conditii dificile.

Acelasi motor

Sub capota, nu se schimba nimic. Ascent continua sa functioneze cu un motor turbo de 2,4 litri care furnizeaza 260 de cai putere si 277 lbpi capabile sa remorcheze sarcini maxime de 5.000 de livre. Este cuplat la o cutie de viteze variabila continuu cu un mod manual care simuleaza opt trepte, ca sa nu mai vorbim de tractiunea integrala simetrica a masinii Subaru.

Dupa cum s-a mentionat in introducere, Subaru Ascent 2023 va fi pus in vanzare in aceasta toamna. Preturile sale vor fi anuntate pana atunci.

Sursa: presse-citron.net

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *