Masinile electrice care vor marca toamna anului 2022

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Masinile electrice care vor marca toamna anului 2022

Nu vrem sa iti stricam buna dispozitie, dar toamna se apropie cu pasi repezi! Cea mai buna veste? Faptul ca aduce lotul sau de noutati, extrem de interesante. Fie ca vorbim despre modele de serie sau concept cars, fie ca sunt prezentate pentru prima data sau ca ajung in sfarsit la reprezentanta, iata care sunt masinile de care vei auzi cu siguranta in urmatoarele saptamani.

Hyundai Ioniq 6. Prezentata la inceputul anului, modelul Ioniq 6 va fi disponibil in aceasta toamna. Va trebui deci sa te misti repede pentru a te putea bucura de aceasta berlina electrica originala cu o silueta foarte aerodinamica. Versiunea cu baterie mare va propune o autonomie de pana la 610 km. este un model cu un gabarit destul de mare deoarece are 4,86 metri lungime.

MG4 electric. O masina de origine chineza va fi oare vedeta toamnei? De ce nu? Se pare ca toata lumea este curioasa cu privire la acest model. Cel mai interesant lucru este ca va fi propusa la un pret de sub 30 000 de euro cu 350 de km autonomie. Adica mult mai ieftina decat Megane-ul electric care este si mai scump cu 5000 de euro!

Nissan Ariya. A fost prezentata in anul 2020. Si va ajunge in sfarsit in aceasta toamna la reprezentanta. Este un crossover mare, primul model electric de la Nissan conceput pe o baza dedicata. Ofera trei configuratii tehnice mari, cu baterie de 63 kWh si putere de 218 CP sau baterie de 87 kWh si putere de 242 si 306 CP. Pret de pornire: 47.300 €.

Vinfast VF8. Este un nou vehicul familial de origine vietnameza care promite o autonomie de pana la 471 km.

Toyota bZ4X. rege in domeniul masinilor hibride, modelul Toyota nu s-a grabit sa atace domeniul masinilor electrice intentionat. Primul sau model este construit pe o baza dedicata,SUV, bZ4X.

Skoda Vision 7S Concept. In toamna, Skoda va incepe cu un nou concept estetic. Conceptul Vision S va pune bazele unui nou design modern, pe numele sau, MosernSolid. Va trebui sa te astepti deci la unele forme mai unghiulare, care dau impresia de robustete. Skoda a anuntat ca Vision S va fi un SUV de familie cu 7 locuri si o motorizare 100% electrica.

Renault Trafic. Atunci cand vine vorba despre furgonetele electrice, Renault propune deja modelele Kangoo si Master. Dar, Renault va dezvalui in curand o versiune 100% electrica de la Trafic. Ar putea folosi baterii de 60 si 90 de kWh pentru a propune cele mai interesante autonomii.

Renault 4ever. Modelul 4L a revenit in forta. Sau aproape… dupa R5Renault va lansa un model neo-retro inspirat de modelul R4. In toamna vorbim doar despre un concept, deoarece masina va fi lansata abia in anul 2025. Un prototip care va anunta fidel liniile acestui vehicul care arata ca un SUV mai mic pentru a fi in acord cu tendintele momentului! Este in legatura de asemenea si cu latura practica si functionala a modelului R4.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *