Top scoli de soferi Buzau 2014

img
Home / Scoala de soferi Buzau / Top scoli de soferi Buzau 2014

In judetul Buzau, scolile de soferi de top se afla peste media pe tara in ceea ce priveste rata de promovabilitate, situandu-se undeva in jurul procentului de 50% ceea ce inseamna ca doritorii de permis trebuie sa aleaga cu mare atentie scoala de soferi astfel incat sa isi maximizeze sansele de a promova examenul cu succes.

Rata de promovabilitate este unul dintre cele mai importante criterii dupa care se poate determina experienta, profesionalismul si calitatea serviciilor oferite de o scoala de soferi.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Buzau in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi PFA Dima Gabriel

PFA Dima Gabriel este instructorul din judetul Buzau care demonstreaza ca se poate face performanta si pe cont propriu. Dedicatia pentru pregatirea elevilor astfel incat sa aiba cele mai bune sanse pentru obtinerea permisului si vehiculul bine intretinut pentru orele de curs sunt aspectele care aduc acest instructor in topul pe judet, cu un procent de promovabilitate de 56%, cel mai bun din judet, respectiv 70 de elevi admisi din 125 pregatiti.

2. Scoala de soferi Pilotaj Prof SRL

  • Str. Alexandru Marghiloman 28, Buzau

Scoala de soferi din Buzau care pregateste doritori de permis pentru categoriile B, C, CE, D. Pilotaj Prof este o scoala cu experienta bogata in domeniu ce pune la dispozitia elevilor carti de legislatie rutiera, conducere preventiva, mecanica si softul de examinare gratuit.

Infiintata in 2002, aceasta scoala de soferi a reusit sa se impuna la nivel de judet prin calitatile colectivului, tact pedagogic, rabdare, concizie in exprimare, dedicatia pentru pregatirea fiecarui elev la cele mai inalte standarde. Dintre scolile de top din judetul Buzau, Pilotaj Prof au avut cel mai mare numar de cursanti in 2014, respectiv 342 dintre care 181 au fost declarati admisi in urma sustinerii examenului, un procent de 52.92%, al doilea pe judet. Din colectivul de 6 instructori, Craciun Mirion a avut cele mai bune rezultate, o rata de promovabilitate record intre instructorii scolilor de top din judet 85.11%, avand 40 de cursanti declarati admisi din 47 pregatiti.

3. Scoala de soferi AlexFlo 2005 SRL

  • Str. Col. Ion Buzoianu, nr 48 B, Buzau

Scoala de soferi pentru categoriile B, C, CE cu tarife accesibile si reduceri speciale pentru studenti sau elevi din judetul Buzau detine 4 automobile (Dacia Logan, Dacia Sandero, Camion Man 3 si Remorca Izoterma) excelent intretinute in parcul auto si pune accent pe toate aspectele pregatirii viitorilor soferi pentru diverse categorii de permis in mod egal.

Clasati pe locul 3 pe judetul Buzau in ceea ce priveste rata de promovabilitate, scoala de soferi AlexFlo 2005 a pregatit pe tot parcursul anului 70 de elevi dintre care 34 au fost declarati admisi, un procent de 48.57 %. Dintre cei 4 instructori auto, Florescu Stefan se face remarcat cu cel mai bun procent de promovabilitate 72.73%, cu 16 elevi declarati admisi din 22 care au sustinut examenul.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Buzau

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *