Top scoli de soferi Covasna 2014

img
Home / Scoala de soferi Covasna / Top scoli de soferi Covasna 2014

Judetul Covasna se situeaza sub media pe tara in ceea ce priveste rata de promovabilitate a scolilor de soferi. Aceasta situatie este nefericita atat pentru scolile de soferi care risca pierderea licentei in cazul in care se implementeaza sistemul de rata de promovabilitate minima cat si pentru doritorii de permis din judet care trebuie sa aleaga cu atat mai atenti scoala cu care aleg sa se pregateasca.

Situatia unei rate de promovabilitate sub media pe tara nu poate fi rezolvata decat prin eforturile sustinute ale viitorilor soferi impreuna cu scolile de soferi. Cursantii trebuie sa dea dovada de mai multa seriozitate iar instructorii trebuie sa fie mai dedicati si mai bine pregatiti. Scolile de soferi de top din Covasna fac eforturi vizibile pentru schimbarea modului de abordare a perioadei de pregatire pentru obtinerea categoriei de permis, in incercarea de a ridica treptat rata de promovabilitate atat la nivel individual de scoala cat si la nivel de judet.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Covasna in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Runschul SRL

Scoala de soferi Runschul se face remarcata in judetul Covasna prin faptul ca este singura scoala de soferi cu o rata de promovabilitate peste media pe tara. Dedicatia colectivului, dotarile salilor de pregatire teoretica, experienta cumulata a instructorilor si dedicatia pentru pregatirea fiecarui elev in parte astfel incat sansele de promovare la sustinerea examenului sa fie cat mai mari se vad in statisticile acestei scoli de top din judet.

Scoala de soferi Runschul SRL a pregatiti 90 de cursanti in anul 2014, dintre care 43 au fost declarati admisi, un procent de 47.78%. Dintre cei 3 instructori ai scolii Vargyasi Iosif se face remarcat atat ca numar de cursanti cat si ca procent de promovabilitate. Acesta a pregatit 70 de doritori de permis pe parcursul anului dintre care 37 si-au atins scopul, obtinand permisul in urma sustinerii examenului, un procent de 52.86%.

2. Scoala de soferi Doma Drive SRL

  • Sfantu Gheorge, Str Presei nr 4

Scoala de soferi Doma Drive din judetul Covasna organizeaza cursuri pentru doritorii de permis pentru toate categoriile, AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE sau D. Cursurile teoretice si practice se desfasoara atat in limba romana cat si in limba maghiara iar la cerere, scoala poate organiza inclusiv cursuri in limba engleza, contra unei taxe suplimentare.

Dedicatia pentru cresterea performantei a eficientei si a nivelului de calitate al serviciilor se vede din modul in care intreg personalul trateaza fiecare cursant in parte, cu atentia necesara pentru ca acestia sa aiba cat mai multe sanse de promovare a examenului pentru categoria de permis dorita. In acest scop, scoala ofera toata sustinerea prin simulari de examene si atentie sporita data manevrelor la care cursantii au de obicei cele mai multe probleme in cadrul examenului practic.

Scoala de soferi Doma Drive se afla pe locul doi ca nivel de promovabilitate pe judet, cu 38.69% insa pe locul 1 ca numar de cursanti pregatiti dintre scolile de top, cu 597 de elevi pe anul 2014, dintre care 231 au reusit sa obtina permisul. Din colectivul de 12 instructori, Dobra Csaba se face remarcat cu un procent de promovabilitate de 69.16%, 74 de elevi admisi din 107 pregatiti.

3. Scoala de soferi Transport Servicii Partisa SRL

  • P-ta Mihai Viteazul, Sf Gheorghe

Scoala de soferi Partisa pentru categoriile de permis AM, B, C, CE si D are experienta de peste 20 de ani in domeniu numarandu-se printre cele mai performante scoli de soferi din judetul Covasna. Cu un parc auto divers excelent intretinut si sali de cursuri dotate dupa standardele impuse la nivel national, aceasta scoala de soferi se bazeaza pe profesionalismul colectivului de instructori auto si profesori de legislatie cu experienta de peste 2 decenii. Aceasta scoala de soferi ofera servicii bilingve.

In anul 2014, scoala de soferi Partisa a reusit sa se claseze pe locul 3 in topul scolilor cu cea mai buna rata de promovabilitate din judet, pregatind 368 de elevi dintre care 126 au fost declarati admisi, respectiv 34.24%. Dintre cei 6 instructori auto ai scolii, Szao Laos iese in evidenta cu un procent de promovabilitate excelent de 73.68%, 14 cursanti declarati admisi din 19 pregatiti.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Covasna

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *