Top scoli de soferi Harghita 2014

img
Home / Scoala de soferi Harghita / Top scoli de soferi Harghita 2014

In judetul Harghita, numarul scolilor de soferi si al instructorilor autorizati este in creste odata cu cererea in ultimii ani. Numarul de cursanti inregistrati anual de scolile de soferi de top din judet arata un interes sporit pentru obtinerea diverselor categorii de permis, astfel incat primele trei scoli ca procent de promovabilitate din judet inregistreaza in medie aproximativ 300 de cursanti anual, un numar peste media la nivel national.

Doritorii de permis din judetul Harghita au de ales intre serviciile scolilor care se claseaza cel mai bine in functie de procentul de promovabilitate insa sunt pusi in dificultate de faptul ca in acest judet rata de succes la examen este sub medie, chiar si pentru cele mai bine cotate scoli din zona.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Harghita in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Volantrans Total SRL

  • Str Maraton Aron, nr 20, Gheorgheni, judetul Harghita

Scoala de soferi Volantrans Total SRL pentru categoriile de permis A, B, C si CE sta la dispozitia doritorilor de permis din judetul Harghita cu un pachet de servicii ce se afla cu un pas in fata competitiei din zona. Procentul de promovabilitate plaseaza aceasta scoala de soferi pe locul 1 in topul celor mai performante scoli din judet, iar instructorii auto si intregul personal se dedica mentinerii acestei pozitii tratand fiecare cursant in parte cu maximul de interes.

In anul 2014, colectivul scolii de soferi Volantrans Total a pregatit 283 de cursanti dintre care 128 au fost declarat admisi, respectiv un procent de 45,23%, cel mai bun procent inregistrat de o scoala de soferi din Harghita in aceasta perioada. Din colectivul de 12 instructori, Madarasz Karoly detine recordul pentru cel mai bun procent de promovabilitate dintre instructorii scolilor de top cu 69.41%, respectiv 85 de cursanti pregatiti dintre care 59 au obtinut cu succes permisul auto.

2. Scoala de soferi Drive Center Gas Tours SRL

  • Str Targului, nr 5, Odorheiu Secuiesc

Scoala de soferi Drive Center Gas Tours din Odorheiu Secuiesc se face remarcata in primul rand prin numarul mare de cursanti pregatiti anual, inregistrand in anul 2014 un numar de 322 de elevi, dintre care 127 au promovat cu succes examenul pentru permis, intr-un procent de 39.44%, al doilea pe judet insa cu cateva procente semnificative sub media pe tara.

Rata mica de promovabilitate este o problema reala la nivel de judet, insa in ceea ce priveste performanta individuala, dintre cei 6 instructori ai scolii Varga Francisc merita mentionat pentru performante onorabile, cu 77 de cursanti pregatiti, 40 admisi si un procent de promovabilitate de 51.95%.

3. Scoala de soferi Stefi Top SRL

  • Str Nicolae Balcescu, nr 30, Gheorgheni, judetul Harghita

Scoala de soferi Stefi Top, infiintata in anul 2005 sarbatoreste anul acesta un deceniu de activitate si continua pe drumul catre cresterea nivelului de performanta pana intr-un punct satisfacator atat pentru colectiv cat si pentru viitorii soferi pregatiti in cadrul acestei scoli pentru categoriile de permis A1, A, B, C si CE.

Cursantii au la dispozitie un parc auto modern, excelent intretinut, sali de curs dotate pentru simulari ale examenului teoretic si un personal interesat de cresterea nivelului de promovabilitate printr-o colaborare stransa cu fiecare elev in parte.

Pe anul 2014, scoala de soferi Stefi Top SRL detine recordul in ceea ce priveste numarul de soferi pregatiti de o scoala de tip din judet, cu 521 dintre care 202 au fost declarati admisi, respectiv un procent de promovabilitate de 38,77%. Colectivul pentru pregatirea practica al scolii este format din 13 instructori dintre care Szabo Erno se face remarcat cu un procent de promovabilitate cu mult peste media din judet, respectiv 69.05, din 42 de cursanti, 29 au fost declarati admisi.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Harghita

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *