Top scoli de soferi Mehedinti 2014

img
Home / Scoala de soferi Mehedinti / Top scoli de soferi Mehedinti 2014

Doritorii de permis din judetul Mehedinti pot alege dintr-o serie de scoli de soferi cu rezultate usor peste media pe tara, inclusiv una dintre cele mai mari scoli de soferi, cu peste 1500 de cursanti anual. Este insa important ca atunci cand se face aceasta alegere sa se tina cont de nivelul de performanta al scolii si de recenziile si recomandarile primite de instructorii acestora pentru ca toate acestea sunt detalii care afecteaza in mod direct sansele de promovare a examenului de obtinere a permisului pentru cursanti.

Un doritor de permis care face o alegere bine informata va cheltui, in general mai putin decat un doritor de permis care alege sa urmeze cursurile unei scoli de soferi bazat strict pe oferta de pret.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Mehedinti in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi School Auto Giva SRL

Scoala de soferi School Auto Giva SRL din judetul Mehedinti se face remarcata cu cel mai bun procent de promovabilitate din zona. Aceasta scoala de dimensiuni mici, cu sub 100 de cursanti anual demonstreaza cat de important este ca accentul sa fie pus nu pe numarul de viitori soferi pregatiti, ci pe calitatea pregatirii fiecaruia dintre acestia.

Pe anul 2014, colectivul de 3 instructori auto ai scolii School Auto Giva au pregatit 95 de doritori de permis, dintre care 51.58% au fost declarati admisi, respectiv 49. Danciu Mihai Daniel este instructorul acestei scoli care se face remarcat prin performanta, cu 54 de elevi dintre care 32 promovati, respectiv 59.26%.

2. Scoala de soferi Cristian George Driver SRL

  • Str Nicolae Iorga Nr 6, Drobeta Turnu Severin

Scoala de soferi Cristian George Driver SRL este una din scolile de soferi de top din Mehedinti in baza procentului de promovabilitate ce se afla peste media de judet si chiar media pe tara. Colectivul acestei scoli de soferi se dedicat mentinerii pozitiei de top si pregatirii viitorilor soferi din judet la cele mai inalte standarde.

Pe anul 2014, scoala de soferi Cristian George Driver s-a clasat pe locul 2 in judetul Mehedinti in ceea ce priveste rata de promovabilitate, cu 46.34%, respectiv 41 de cursanti pregatiti, dintre care 19 declarati admisi. Din colectivul de 3 instructori auto profesionisti, cu vasta experienta in domeniu, se face remarcat Rosoga Cristian, cu 23 de cursanti dintre care 11 declarati admisi, respectiv 47.83%.

3. Scoala de soferi Pilot 2000 SRL

  • Str Cicero, nr 39, Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti

Scoala de soferi Pilot 2000 din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti este una dintre cele mai mari scoli de soferi atat din zona cat si la nivel national care se bucura de excelente recenzii din partea elevilor pregatiti. Cu un numar de aproximativ 1500 de elevi pregatiti an de an, aceasta scoala de soferi are avantajul experientei cu care scoli de dimensiuni mai mici se pot lauda doar dupa decenii de activitate.

Particularitatea acestei scoli de soferi fata de altele de dimensiuni similare consta in faptul ca reuseste sa mentina un procent de promovabilitate peste medie, in ciuda numarului mare de instructori care de multe ori se demonstreaza a fi un factor care scade performanta scolii.

In anul 2014, 1670 de cursanti s-au pregatit cu scoala de soferi Pilot 2000, dintre care 688 au fost declarati admisi la examenul auto, respectiv 41.2%. In colectivul profesionist de nu mai putin de 42 de instructori auto pentru toate categoriile de permis, se fac remarcate cateva nume despre care recenziile fostilor elevi vorbesc in cuvinte de lauda la adresa rabdarii, seriozitatii si atentiei la detaliu. Cretan Vasile Mihai este instructorul care detine recordul in materie de procent de promovabilitate in cadrul scolii, dar si dintre instructorii scolilor de top din judet, cu 71.93%, 57 de cursanti, 41 declarati admisi.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Mehedinti

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *