Top scoli de soferi Salaj 2014

img
Home / Scoala de soferi Salaj / Top scoli de soferi Salaj 2014

Scolile de soferi de top din judetul Salaj se inscriu in principal in ratele de promovabilitate medii la nivel national fara sa exceleze sau sa se comporte mai prejos de situatia din multe judete din tara. In aceste conditii seriozitatea cursantilor, atentia la orele de practica si de legislatie sunt extrem de importante cat si performantele individuale ale fiecarui instructor in parte.

Alegerea unei scoli de soferi in functie de procentul de promovabilitate realizat pe anul precedent este una dintre cele mai sigure modalitati de a determina nivelul calitatii serviciilor oferite de scoala respectiva. Din acest motiv, doritorilor de permis de conducere pe diverse categorii li se recomanda colaborarea cu scolile de top din Salaj.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Salaj in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi EURO BXB SRL

  • Str Porolissum, nr 9, Zalau, judetul Salaj

Scoala de soferi pentru categoriile B, C, D si CE din orasul Zalau Judetul Salaj, Euro BXB se afla pe primul loc in aceasta zona a tarii in ceea ce priveste eficienta si calitatea serviciilor, dar si numarul de cursanti cu 473 de elevi pregatiti doar in anul 2014, dintre care 219 au fost declarati admisi in urma sustinerii examenului pentru permis, respectiv 46.3%.

In colectivul de 9 instructori auto cu vasta experienta ai scolii se face remarcat Sandor Avram care are si cel mai bun procent de promovabilitate dintre toti instructorii scolilor de top din judet, respectiv 66.46% cu 164 de elevi dintre care 109 admisi.

2. Scoala de soferi Driver Test SRL

Scoala de soferi autorizata pentru categoriile A, B, C si CE cu un parc auto excelent intretinut si autoturisme de ultima generatie inclusiv Volkswagen Golf si Mercedes Actros. Cu un colectiv de instructori auto si profesori de legislatie cu experienta de peste 20 de ani, aceasta scoala de soferi ofera pachete de servicii de calitate superioara fata de competitia din judet si reuseste sa se impuna drept una dintre scolile de top din aceasta zona.

Cu un procent de promovabilitate de 44.29% (289 de cursanti, dintre care 128 declarati admisi) se afla pe locul 2 in judetul Salaj conform statisticilor pe 2014. Jako Ludovic este instructorul auto cu cele mai bune rezultate din colectivul de 6 al scolii, cu 76 de cursanti dintre care 39 admisi, respectiv 51.32%.

Scoala de soferi Driver Test din Salaj ofera inclusiv cursuri de pregatire pentru soferii profesionisti in vederea obtinerii atestatelor.

3. Scoala de soferi ABCDE Drive Instructor SRL

Scoala de soferi ABCDE Drive Instructor SRL din judetul Salaj se afla pe locul 3 in topul celor mai performante scoli de soferi intr-o zona a tarii in care asteptarile sunt sub media pe tara.
Astfel, din 469 de cursant pregatiti in 2014, doar 187 au fost declarati admisi, respectiv 39.87 %. Din colectivul de 9 instructori auto care stau la dispozitia doritorilor de permis ce aleg aceasta scoala, Sacota Aurel se face remarcat cu cel mai bun procent de promovabilitate, 59.70%, 40 de elevi admisi din 67 pregatiti.

Vezi aici mai multe scoli de soferi Salaj.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *