Top scoli de soferi Bistrita Nasaud 2015

img
Home / Scoala de soferi Bistrita Nasaud / Top scoli de soferi Bistrita Nasaud 2015

Scolile de soferi din Bistrita Nasaud ofera servicii de cea mai buna calitate pentru doritori de permis. Rata de promovabilitate a scolilor care ofera servicii pentru viitorii soferi din acest judet se incadreaza peste medie pe tara.

Pentru ca viitorii cursanti sa faca alegerea potrivita in ceea ce priveste scoala de soferi care ii va forma ca viitori participanti la trafic, acestia trebuie sa se informeze amanuntit in legatura cu cele mai bune scoli din zona in care se afla.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Bistrita Nasaud in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi AUTO MOTO RASCA SRL

  • Adresa: Str. Zefirului 9 Jud. BISTRITA NASAUD, Loc. BISTRITA

Scoala de soferi Auto Moto Rasca SRL se afla pe primul loc in topul scolilor de soferi din Bistrita Nasaud, cu un procent de promovabilitate excelent, de 76,74%. Aceasta scoala de soferi nu mai are nevoie de nici o recomandare, cifrele spun totul. Din 215 cursanti inscrisi si pregatiti de cei 3 instructori din cadrul scolii, 165 au fost declarati admisi la examen din prima incercare.

In topul celor mai buni 3 instructori din judet, scoala de soferi Auto Moto Rasca SRL se poate mandri cu 2 instructori profesionisti care ocupa locurile 2 si 3 in top. Cu un procentaj de 80,91%, respectiv 110 elevi inscrisi din care 89 promovati, Nechifor Neculae ocupa locul doi in acest top. Pe locul 3 se afla Vranau Marius cu un procent de 74,74% cu 71 de cursanti promovati din 95 inscrisi.

2. Scoala de soferi MARTURA EXPRESS SRL

  • Adresa: Str. Viilor 1 Jud. BISTRITA NASAUD, Loc. BISTRITA

Scoala de soferi Martura Expres SRL se poate lauda cu un procent de promovabilitate peste media nationala, respectiv 60,26%.

Din colectivul acestei scoli fac parte 5 instructori care in decursul anului 2015 au pregatit 302 de cursanti. Dintre elevii pregatiti, 182 au luat examenul din prima incercare. Desi aceasta scoala de soferi a avut un procent de promovabilitate ridicat, nici unul dintre instructori nu a reusit sa se claseze in topul celor mai buni 3 instructori din judet.

3. Scoala de soferi PROFESIONAL AUTO SRL

  • Adresa: 300 Jud. BISTRITA NASAUD, Loc. BISTRITA

Scoala de soferi Profesional Auto SRL este o scoala de top din Bistrita Nasaud care se remarca in primul rand prin cifrele referitoare la procentul de promovabilitate din anul 2015. Dintr-un total de 302 cursanti inscrisi, 150 au fost declarati admisi dupa sustinerea examenului, astfel rezulta un procent de 49,67%. In cadrul scolii activeaza 8 instructori si, desi cifrele au fost bune in anul 2015 in ceea ce priveste rata de promovabilitate, nici unul dintre cei 8 instructori nu s-a clasat in top 3 cei mai buni instructori din zona.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *