Top scoli de soferi Braila 2015

img
Home / Scoala de soferi Braila / Top scoli de soferi Braila 2015

Doritorii de permis din Braila pot alege sa urmeze cursurilor unor scoli de soferi care se incadreaza peste media de promovabilitate din tara. Alegerea corecta a scolii de soferi este unul dintre cei mai importanti pasi pe care un viitor participant la trafic trebuie sa ii faca inainte de a sustine examenul auto.

Pregatirea instructorilor, rata de promovabilitate si devotamentul personalului sunt doar cativa dintre factorii care influenteaza direct viitorii soferi.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Braila in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi PROLOADS TRANS SRL

  • Adresa: Str. Industriei 22 Jud. BRAILA, Loc. BRAILA

Scoala de soferi Proloads Trans din judetul Braila pune accent pe pregatirea viitorilor soferi pentru a deveni participanti responsabili la trafic. Scoala se claseaza pe prima pozitie a topului celor mai eficiente scoli de soferi din judetul Braila cu un total de 214 cursanti pregatiti dintre care 128 au fost considerati admisi. Proloads Trans cumuleaza un procent de promovabilitate total de 51.09%. Din cei 5 instructori ai scolii, Mitescu Raducan a avut cele mai bune performante clasandu-se pe locul doi in topul celor mai buni instructori din Braila. Cu un numar de 82 de elevi pregatiti dintre care 60 au fost considerati admisi, acesta atinge un procent de promovabilitate de 73.17%.

2. Scoala de soferi AUTO TEST 2005 SRL

  • Adresa: Str Grivita, nr 151, Braila

Scoala de soferi Auto Test 2005 reuseste in 2015 sa se ridice cu o pozitie deasupra clasamentului din anul 2014. Succesul scolii se datoreaza in principal profesionalismului si dedicatiei colectivului care pregatesc fiecare doritor de permis cu maximum de seriozitate.

In anul 2015, aceasta scoala de soferi a pregatit un total de 107 cursanti care au sustinut examenul de conducere. Dintre acestia au fost admisi de la prima incercare 62, ridicand procentul de promovabilitate la 57.94%. Cresterea procentuala fata de anul precedent cand promovabilitatea cursantilor era de 54.13 % este de peste 3 puncte. Ca si in 2014, cel mai bun instructor al scolii este Ghinea Florian Mugurel care se claseaza pe prima pozitie in topul celor mai buni instructori din Braila. Dintre cei 69 de elevi pregatiti, 53 au fost declarati admisi in urma sustinerii examenului. Procentul de promovabilitate al instructorului este cu 2.67% mai mare decat in anul 2014, respectiv: 76.81%.

3. Scoala de soferi AUTO SOFERILA SRL

  • Adresa: B-dul AL. I. Cuza, nr 162

Scoala Auto Soferila din Braila se ghideaza dupa sloganul „Oricine poate conduce cu noi!”.

Statisticile pentru anul 2015 inregistreaza o usoara scadere fata de anul precedent cand procentul de promovabilitate se ridica la 64.71%. In 2015, 57.69% dintre totalul de elevi inscrisi care au sustinut examenul au obtinut permisul de la prima incercare. Totalul elevilor pregatiti este de 52 dintre care 30 declarati admisi.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *