Top scoli de soferi Buzau 2015

img
Home / Scoala de soferi Buzau / Top scoli de soferi Buzau 2015

Pentru alegerea unei scoli de soferi este recomandat ca viitorii cursanti sa se informeze riguros si sa nu aleaga cea mai ieftina sau cea mai apropiata scoala din judet. O scoala de soferi de top trebuie sa dispuna de un parc auto ingrijit, echipamente performante in salile de legislatie si instructori profesionisti.

Cel mai important criteriu in alegerea scolii de soferi este rata de promovabilitate, aceasta determina profesionalismul, experienta si calitatea serviciilor oferite de instructori si in mod evident, sansele de reusita la examen.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Buzau in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi AlexFlo 2005 SRL

  • Adresa: Str. Col. Ion Buzoianu, nr 48 B, Buzau

Aceasta scoala de soferi are tarife speciale pentru studentii si elevii din judetul Buzau si dispune de un parc auto riguros intretinut.

Daca anul trecut s-a clasat pe ultimul loc in top 3 scoli de soferi din Buzau, anul acesta cei 5 instructori au pregatit 52 de cursanti, din care 28 au luat examenul, astfel rezulta un procent de promovabilitate de 53,85%. Din pacate nici unul din cei 5 instructori nu a reusit sa aiba o rata de promovabilitate suficient de mare incat sa intre in top 3 instructori din Buzau.

2. Scoala de soferi PFA Dima Gabriel

  • Adresa: Str Spiru Haret Bl 3E et 2 ap 8 Buzau

Instructorul Dima Gabriel a demonstrat ca performanta se poate face si individual. In anul 2015 acesta a avut un procent de promovabilitate de 52,48%, din 101 cursanti inscrisi 53 au trecut examenul cu brio.

3. Scoala de soferi Pilotaj Prof SRL

  • Adresa: Str. Alexandru Marghiloman 28, Buzau

Aceasta scoala de soferi a fost infiintata in anul 2002 si de atunci pana in prezent s-a impus in topul celor mai bune scoli de soferi de pe piata din Buzau.

In anul 2015 scoala de soferi Pilotaj Prof SRL a avut un procent de promovabilitate de 49,42%. Din totalul de 342 de cursanti pregatiti de cei 7 instructori, 169 au luat examenul oficial. In cadrul scolii instructorul Savin Florinel Costel a ocupat ultimul loc in top 3 instructori din Buzau cu o rata de promovabilitate de 40%, din 55 de cursanti pregatiti, 40 au luat examenul.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *