Top scoli de soferi Constanta 2015

img
Home / Scoala de soferi Constanta / Top scoli de soferi Constanta 2015

Doritorii de permis din Constanta au posibilitatea de a alege dintr-un numar indeajuns de mare de scoli de soferi pentru a putea face o alegere informata in favoarea obtinerii permisului auto. Un numar ridicat de scoli auto intr-un judet incurajeaza cresterea calitatii serviciilor oferite de fiecare scoala in parte, pentru a se clasa deasupra concurentei.

Ca si in 2014, in anul 2015 in top 3 scoli de soferi se regasesc aceiasi prestatori de servicii, intr-un clasament usor modificat.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Constanta in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Racareanu SRL

  • Adresa: Str Locotenent Ghe Buricescu nr 7, cartierul Bratianu, Constanta

Scoala de soferi Racareanu SRL din Constanta ramane si in 2015 pe locul 1 in clasament si se diferentiaza fata de competitori printr-un procent de promovabilitate de 50%, inregistrand o usoara crestere fata de anul precedent. Totalul elevilor pregatiti de cei 4 instructori care profeseaza in cadrul scolii a fost de 140, dintre care 70 au fost declarati admisi in urma sustinerii examenului oficial.

2. Scoala de soferi SC Lia Pilot SRL

  • Adresa: Str Maramures, nr 46, Constanta

Scoala de soferi Lia Pilot urca o pozitie in clasamentul din anul 2015 fata de cel din 2014. Reuseste sa se faca remarcata prin gama completa de cursuri oferite si conditiile competitive pe care le pune la dispozitia cursantilor. Cu toate acestea, rata de promovabilitate inregistrata in 2015 atinge doar procentul de 46.62%, cu un total de 311 cursanti pregatiti si 145 admisi.

3. Scoala de soferi Auto Moto Alexe SRL

  • Adresa: Str Oltenitei, nr 30, Constanta

Auto Moto Alexe SRL cade o pozitie in clasamentul celor mai bune scoli de soferi din Constanta. Aceasta scoala auto ofera servicii pentru formarea unor viitori soferi responsabili in trafic si pune la dispozitia cursantilor sali de curs bine dotate cu echipamente de ultima generatie.

In ceea ce priveste rata de promovabilitate, Auto Moto Alexe inregistreaza in 2015 un procent de 45.1%, cu cel mai mare numar de cursanti inscrisi dintre scolile aflate in top, respectiv 490. Numarul elevilor considerati admisi in urma examenului pentru carnet a fost in acelasi an de 221.

Dintre cei 17 instructori ai scolii, Pantescu Ilie se face remarcat prin rata de promovabilitate a elevilor sai care atinge 62.77% si il claseaza pe locul 2 in top cei mai buni instructori pe judete. Din totalul de 94 de elevi instruiti, 59 se pot numi acum soferi cu acte in regula.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *