Top scoli de soferi Galati 2015

img
Home / Scoala de soferi Galati / Top scoli de soferi Galati 2015

Scolile de soferi de top din judetul Galati nu reusesc sa depaseasca cu mult limita inferioara a unui procent de promovabilitate considerat admisibil, respectiv 50%. Desi sunt peste media la nivel national, instructorii si scolile din acest judet trebuie sa continue in procesul de imbunatatire a serviciilor pentru a ajunge la procente de promovabilitate cat mai bune.

Pentru doritorii de permis din judetul Galati, lista de scoli din care pot alege pentru a avea sanse cat se poate de mari la promovarea examenului este destul de lunga. Se observa de asemenea o competitie binevenita intre prestatorii de servicii de acest gen din zona, Galati fiind printre putinele judete care a inregistrat schimbari semnificative in topul celor mai bune scoli. Desi rezultatele acestor scoli nu exceleaza, ele sunt peste cele ale altor judete din tara si inregistreaza anual o crestere lenta dar sustinuta.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Galati in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Autoturismul 2009 SRL

  • Adresa: Str Movilei 88 Jud Galati

Scoala de soferi Autoturismul 2009 SRL reuseste sa urce o pozitie in topul celor mai bune scoli de soferi din judet, clasandu-se pe locul 1 in anul 2015. Performantele scolii par notabile, in mod special in conditiile in care inregistreaza unul dintre cele mai mari procente de promovabilitate din tara, respectiv 90%. Cu toate acestea, numarul mic de cursanti, 10 elevi dintre care 9 admisi face ca procentul impresionant de promovabilitate sa nu fie relevant din punct de vedere statistic.

Trebuie mentionat faptul ca diferenta de numar de cursanti al acestei scoli intre anul 2014 si 2015 este semnificativa, de la 116 elevi pregati la doar 10. De asemenea a scazut si numarul de instructori ai scolii, de la 6 la doar 2. Niciunul dintre acestia nu se afla in topul celor mai buni instructori din judet.

2. Scoala de soferi ASII Volanului SRL

  • Adresa: Str Romana, 132 Galati

Asii Volanului este prima scoala nou intrata in topul celor mai bune scoli de soferi din 2015 in judetul Galati. Este vorba despre o scoala de soferi de capacitate medie, care a pregatit 300 de elevi dintre care 163 au fost declarati admisi, respectiv un procent de promovabilitate de 54.33%.

Dintre cei 6 instructori ai scolii se face remarcat Dajbog Tudorel, cu un procent de promovabilitate de 71.62%. Acesta a pregatit 74 de cursanti, dintre care 53 au fost declarati admisi, clasandu-se astfel pe locul 1 in topul celor mai buni instructori auto din judetul Galati.

3. Scoala de soferi Ansoraj SRL

  • Adresa: Micro 39b, bl J5, parter, Galati

Ansoraj SRL este de asemenea o scoala de soferi nou intrata in topul celor mai bune scoli de soferi din Galati. O scoala de capacitate medie cu 13 instructori auto, Ansoraj SRL a pregatit in anul 2015 465 de cursanti, dintre care 233 au fost declarati admisi, respectiv un procent de promovabilitate de 50.11%.

Niciunul dintre instructorii scolii nu a reusit sa se faca remarcat in top 3 cei mai buni instructori auto din Galati

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *