Top scoli de soferi Giurgiu 2015

img
Home / Scoala de soferi Giurgiu / Top scoli de soferi Giurgiu 2015

Cea mai buna modalitate de a verifica nivelul scolilor de soferi dintr-un judet este rata de promovabilitate. Judetele cu rata de promovabilitate peste media din tara sunt judete in care scolile de soferi sunt mai dedicate pregatirii viitorilor soferi, iar competitia da rezultate in avantajul clientilor.

Judetul Giurgiu nu se numara printre judetele de top din tara, insa rata de promovabilitate este peste medie. Pentru o imbunatatire a acestor procente este important ca doritorii de permis sa se indrepte catre acele scoli de soferi care se fac remarcate prin performante.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Giurgiu in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi El Profesore SRL

  • Adresa: Com Joita, nr 673, judetul Giurgiu

Scoala de soferi El Profesore cu sediul in comuna Joita se mentine in topul celor mai performante scoli de soferi din judet si in anul 2015. Din punct de vedere al ratei de promovabilitate s-a inregistrat o scadere procentuala, de la 53.06% cursanti admisi la examen in 2014 la 48.15% in 2015. Numarul de instructori a scazut de la 4 la 3, iar numarul de elevi pregatiti a fost de 81 dintre care 39 au fost declarati admisi.

Grigore Constantin este instructorul din cadrul scolii de soferi El Profesore care se face remarcat cu un procent de 65.22%, 23 de cursanti pregatiti si 15 declarati admisi. Performanta sa il claseaza pe Grigore Constantin pe locul 3 in topul celor mai buni instructori din judet.

2. Scoala de soferi Auto Tik Trans SRL

  • Adresa: Str Republicii, nr 25, Bolintin-Vale, judetul Giurgiu

Scoala de soferi Auto Tik Trans SRL se mentine in topul celor mai bune scoli de soferi Giurgiu 2015 pe locul doi. Si in cazul acestei scoli procentul de promovabilitate este in scadere usoara, de la 48.14% in 2014 la 47.32% in anul 2015. Cei 13 instructori ai scolii, cu unul mai mult decat anul precedent, au pregatit un total de 596 doritori de permis dintre care 282 au promovat examenul de soferi.

Instructorul Auto Tik Trans Meclea Razvan Radu se situeaza pe locul doi in topul celor mai buni instructori auto din judetul Giurgiu cu 133 de elevi dintre care 90 admisi, respectiv un procent de promovabilitate de 67.67%.

3. Scoala de soferi Auto Popescu SRL

  • Adresa: Ulmi, Sat Trestieni, Giurgiu

Scoala de soferi Auto Popescu SRL este singura scoala nou intrata in clasament in anul 2015. Acestia au obtinut o rata de promovabilitate de 46.60%, din 103 elevi, 48 au reusit sa obtina permisul de conducere.

Niciunul dintre cei doi instructori ai scolii nu se face remarcat in top 3 cei mai buni instructori auto din Giurgiu.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *