Top scoli de soferi Neamt 2015

img
Home / Scoala de soferi Neamt / Top scoli de soferi Neamt 2015

In anul 2015 scolile de soferi de top din judetul Neamt au avut o medie a ratei de promovabilitate de peste 55%.

Aceasta statistica vine in ajutorul viitorilor posesori de permise deoarece aceasta rata este un factor deosebit de important in alegerea scolii de soferi potrivite.

Desi astfel de rate ar trebuie sa reprezinte normalul la nivel de tara, avand in vedere performantele slabe ale scolilor de soferi din alte judete, procentul din acest judet ajunge sa fie unul de varf.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Neamt in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Relovidan SRL

  • Adresa: Str. Vasile Lupu 20 Jud. Neamt, Loc. Roman

Desi procentul de promovabilitate al acestei scoli a suferit o scadere de 8 procente fata de anul 2014 instructorii si colectivul au reusit sa o mentina si in anul 2015 pe primul loc in top.

Scoala de soferi Relovidan SRL din Neamt a avut in anul 2015 un procent de promovabilitate de 64,87%, 686 de cursanti au trecut pragul acestei scoli dintre care 445 au fost declarati admisi la examenul oficial. In cadrul companiei isi desfasoara activitatea un numar de 14 instructori. Nici unul dintre acestia nu a reusit sa aiba performantele necesare pentru a se clasa in topul celor mai buni 3 instructori din Neamt.

2. Scoala de soferi SC Abc Lena Cris SRL

Adresa: Str. Marasesti 18 C, Targu neamt, jud. Neamt

Scoala de soferi SC Abc Lena Cris SRL a inregistrat in anul 2015 o rata de promovabilitate de 59,77%. In cadrul acestei scoli de soferi activeaza un numar de 6 instructori. Acestia au pregatit in anul 2015 435 de cursanti din care 260 au fost declarati admisi la examen. Din cei 6 instructori ai scolii s-a facut remarcat Vleju Gheorghe Florin care a pregatit 27 de elevi si toti au luat examenul cu brio, astfel instructorul a realizat un procent de promovabilitate de 100%, procent care l-a situat pe primul loc in topul celor mai buni 3 instructori din Neamt.

3. Scoala de soferi Permisul Ssa SA

  • Adresa: Str. Arcului 8 Jud. Neamt, Loc. Piatra Neamt

Aceasta scoala de soferi a avut in anul 2015 un numar total de 232 de cursanti din care 130 au trecut examenul oficial, rezulta un procent de promovabilitate de 56,03%. Din cei 6 instructori care fac parte din colectivul scolii de soferi Permisul Ssa SA nici unul nu a reusit sa aiba o rata de promovabilitate suficient de mare incat sa intre in topul celor mai buni trei instructori din judet.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *