Top scoli de soferi Satu Mare 2015

img
Home / Scoala de soferi Satu-Mare / Top scoli de soferi Satu Mare 2015

Statisticile arata ca in anul 2015 media ratei de promovabilitate in judetul Satul Mare este de 50%.

Urmarirea statisticilor ratei de promovabilitate ii ajuta pe viitorilor doritori de permis sa aleaga cele mai competente scoli, dar si cei mai profesionisti si atenti instructori.

Pe scurt, acest procent de promovabilitate arata nivelul calitatii pe care o fiecare scoala de soferi din judet o ofera cursantilor sai.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Satu Mare in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Expedient SRL

  • Adresa: Calea Odoreului 31 Loc. Satu Mare, Jud. Satu Mare

In anul 2015 scoala de soferi Expedient SRL a inregistrat o rata de promovabilitate de 70%. Evolutia acestei scoli din Satu Mare in anul 2015 nu difera foarte mult de evolutia din 2014 cand rata de promovabilitate era cu 3% mai mica. Pe parcursul anului 2015 scoala a avut 100 de cursanti, dintre care 77 au trecut examenul cu brio. In cadrul scolii profeseaza doi instructori auto. Primul dintre acestia este Constantin Virgil Marian care a pregatit 31 de elevi dintre care 25 au fost declarati admisi la examenul final, cu un procent de promovabilitate de 80,65%, procent care il situeaza pe primul loc in topul celor mai buni trei instructori din judet. Al doilea instructor din cadrul scolii de soferi Expedient SRL este Constantin Constantin care a pregatit 69 de cursanti, dintre care 52 au fost declarati admisi, rezultand un procent de promovabilitate de 75,36%, procent care il trimite pe locul trei in topul celor mai buni trei instructori din judet.

2. Scoala de soferi Sami SRL

  • Adresa: Str Mara, nr 55, Satu Mare, judetul Satu Mare

Scoala de soferi Sami SRL a pregatit in anul 2015 un numar de 845 de cursanti, dintre care 470 au fost declarati admisi la examenul oficial, astfel procentul de promovabilitate este de 55,62%. Nu exista diferente foarte mari intre rata de promovabilitate a scolii din anul 2014 fata de cea din anul 2015. Elevii care opteaza pentru cursurile acestei scoli sunt pregatiti de un numar de 12 instructori auto. Nici unul dintre acestia nu a reusit insa sa obtina o rata de promovabilitate suficient de mare incat sa poata intra in topul celor mai buni trei instructori din judetul Satu Mare.

3. Scoala de soferi Auto Reflex SRL

  • Adresa: Str. Ana Ipatescu 12 Loc. Satu Mare, Jud. Satu Mare

Scoala de soferi Auto Reflex SRL a avut inscrisi in anul 2015 un numar de 717 elevi, dintre care 379 au trecut examenul oficial cu brio. Astfel scoala a inregistrat un procent de promovabilitate de 52,86%, cu 6% mai mult decat in anul 2014. In cadrul scolii profeseaza un numar de 19 instructori, dintre care Hancu Alin Dumitru reuseste sa se faca remarcat, cu 60 de cursanti inscrisi dintre care 48 au fost declarati admisi la examenul final, astfel rezulta un procent de promovabilitate de 80%. Cu acest procent excelent, instructorul Auto Reflex se situeaza pe locul doi in topul celor mai buni trei instructori din judetul Satu Mare.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *