Top scoli de soferi Suceava 2015

img
Home / Scoala de soferi Suceava / Top scoli de soferi Suceava 2015

Scolile de soferi din judetul Suceava au inregistrat in anul 2015 rate de promovabilitate de peste 60%.

Aceste rezultate arata ca viitorii posesori de permise din acest judet au mai multe sanse sa obtina carnetul din prima incercare decat o mare parte din doritorii de permis din restul tarii.

Desi aceste rezultate sunt mult peste media din tara, ele reflecta nu doar seriozitatea scolilor de soferi din Suceava, ci si implicarea doritorilor de permis in incurajarea unei concurente corecte intre acestea. O rata de promovabilitate de peste 60% inseamna implicarea din partea instructorilor, profesionalism si seriozitate din partea prestatorilor de servicii.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Suceava in functie de rata de promovabilitate

1. Stirbu C Constantin Claudiu PFA

  • Adresa: Str. Nicolae Balcescu Jud. Suceava, Loc. Falticeni

Instructorul autorizat Stirbu C Constantin Claudiu PFA a pregatit pe parcursul anului 2015 un numar de 33 de curanti, 22 au fost declarati admisi la examenul oficial, rezulta un procent de promovabilitate de 66,67%. Performantele acestui instructor autorizat au urmat un trend ascendent in ultimii doi ani. In anul 2014 acesta a ocupat locul doi in topul pe judet, iar in 2015 a mai avansat o pozitie pana pe locul intai. Desi rezultatele sale sunt excelente la nivel de scoala de soferi, instructorul nu a avut o rata de promovabilitate suficient de mare incat sa ocupe un loc in topul celor mai buni trei instructori din judetul Suceava.

2. Scoala de soferi Holdex Impex SRL

  • Adresa: Str. Pictor Grigorescu 3 Jud. Suceava, Loc. Radauti

In comparatie cu anul 2014 cand scoala de soferi Holdex Impex SRL ocupa locul intai in acest top, in anul 2015 procentul de promovabilitate de 65,22% a atras dupa sine scaderea cu o pozitie.

Pe parcursul anului 2015 au trecut pragul scolii 138 de elevi, dintre care 90 au promovat examenul final. In cadrul scolii isi desfasoara activitatea un numar de 5 instructori. Niciunul dintre acestia nu a avut o rata de promovabilitate suficient de mare incat sa intre in topul celor mai buni trei instructori din judetul Suceava.

3. Scoala de soferi Amator Serv SRL

  • Adresa: Str. Dimitrie Leonida FN Jud. Suceava, Loc. Falticeni

Ca si in anul 2014, scoala de soferi Amator Serv SRL isi pastreaza locul trei in acest top. Pe parcursul anului 2015 un numar de 703 elevi au fost pregatiti, dintre care 446 au promovat examenul oficial pentru permis inca de la prima incercare, rezultand astfel un procent de promovabilitate de 63,44%.

In cadrul acestei scoli de soferi isi exercita activitatea un numar de 9 instructori. Dintre acestia s-a facut remarcat Salvar Mircea care a pregatit 101 elevi, 81 au promovat examenul rezulta un procent de promovabilitate de 80,2% si ocuparea ultimului loc in topul celor mai buni trei instructori din judetul Suceava.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *