Top scoli de soferi Vaslui 2015

img
Home / Scoala de soferi Vaslui / Top scoli de soferi Vaslui 2015

Conform statisticilor realizate in judetul Vaslui rata de promovabilitate a scolilor de soferi este de peste 45%.

Aceasta rata de promovabilitate este un factor foarte important care ar trebui sa influenteze alegerea scolii de soferi si a instructorului cu care urmeaza sa se desfasoare perioada de pregatire. Este foarte important ca viitorii soferi sa fie bine informati in legatura cu calitatea serviciilor prestate de scoala sau instructorului auto cu care aleg sa mearga mai departe inainte de a depune actele de inscrie.

Ca o regula generala usor de retinut, cat rata de promovabilitate este mai mare cu atat serviciile oferite de scoala de soferi in cauza sunt de o calitate mai buna.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Vaslui in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi Aeo Emi SRL

  • Adresa: Muntenii de Jos, Vaslui

Aceasta scoala de soferi a inregistrat in anul 2015 un procent de promovabilitate de 53,25%. Cei trei instructori care isi desfasoara activitatea in cadrul scolii au pregatit 169 de cursanti dintre care 90 au trecut cu brio examenul final. Din pacate niciunul dintre cei trei nu a avut o rata de promovabilitate suficient de mare incat sa intre in topul celor mai buni trei instructori din judetul Vaslui.

2. Scoala de soferi Veramirprod SRL

  • Adresa: Str. M. Ralea 32 Jud. Vaslui, Loc. Husi

Scoala de soferi Veramirprod SRL a realizat un procent de promovabilitate de 48,6% in anul 2015. Din totalul de 321 de elevi pregatiti de catre cei 14 instructori angajati in cadrul scolii, 156 au trecut fara probleme examenul oficial. Niciunul dintre instructorii scolii nu a avut un procent de promovabilitate suficient de bun incat sa ocupe un loc in topul celor mai buni trei instructori din judetul Vaslui.

3. Scoala de soferi Auto Bhn SRL

Adresa: Str. Stefan cel Mare Nr. 119, Husi, Vaslui

Spre deosebire de anul 2014 cand aceasta scoala de soferi se clasa pe primul loc in top 3 scoli de soferi judetul Vaslui, in anul 2015 scoala de soferi Auto Bhn SRL a avut o rata de promovabilitate de 48,54%, rezultat care i-a adus doar locul trei in acelasi top. Cei 6 instructori care pregatesc elevii inscrisi la cursurile scolii au pregatit un numar de 377 cursanti, dintre care 183 au trecut examenul cu rezultate pozitive. Dintre instructorii scolii unul singur s-a facut remarcat si anume Apostol Remus Viorel care a pregatit 146 de elevi, 110 au fost declarati admisi rezulta un procent de promovabilitate de 75,34% si locul 2 in topul celor mai buni trei instructori din judetul Vaslui.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *