Top scoli de soferi Vrancea 2015

img
Home / Scoala de soferi Vrancea / Top scoli de soferi Vrancea 2015

Situatia ratei de promovabilitate a scolilor de soferi din judetul Vrancea nu este deloc una pozitiva.

Din pacate scolile de soferi din judetul Vrancea nu reusesc un procent mediu care sa atinga macar la 40%. Aceasta rata de promovabilitate slaba se reflecta nu doar asupra sanselor de reusita la examen ai viitorilor posesori de permise ci si a pregatirii soferilor care circula pe drumurile publice din judet.

Este indicat ca doritorii de permis din judetul Vrancea sa se informeze cat se poate de bine si sa caute scoala de soferi sau instructorul auto cu cea mai mare rata de promovabilitate din judet pentru a isi spori sansele de reusita la examenul oficial.

scoala de soferi

Topul scolilor de soferi din Vrancea in functie de rata de promovabilitate

1. Scoala de soferi SC Scorpion Test 2006 SRL

  • Adresa: Str. Ana Ipatescu 17 Jud. Vrancea, Loc. Focsani

Spre deosebire de anul 2014, scoala de soferi SC Scorpion Test 2006 SRL a inregistrat o crestere de 5% in ceea ce priveste rata de promovabilitate. Cei 19 instructori care fac parte din echipa acestei scoli de soferi au pregatit in anul 2015 un numar de 1399 elevi, dintre care 520 au trecut examenul cu brio, rezultand astfel un procent de promovabilitate de 37,17%. Din echipa de instructori s-a facut remarcat Vasil Stefan care a pregatit 182 de cursanti dintre care 105 au fost declarati admisi la examenul oficial rezulta un procent de promovabilitate de 57,69% si locul doi in topul celor mai buni trei instructori din judetul Vrancea.

2. Scoala de soferi Melinteanu Prest SRL

  • Adresa: Str. Moldova 13 Jud. Vrancea, Loc. Focsani

Scoala de soferi Melinteanu Prest SRL a avut in anul 2015 un numar de 552 de elevi pregatiti dintre care 198 au obtinut rezultate pozitive la examenul oficial rezulta un procent de promovabilitate de 35,87%. In cadrul scolii isi desfasoara activitatea 14 instructori, dintre acestia unul singur s-a facut remarcat si anume Costescu Cristian care a instruit 91 de cursanti, 60 au fost declarati admisi rezulta un procent de promovabilitate de 65,93% si locul intai in topul celor mai buni trei instructori din judetul Vrancea.

3. Scoala de soferi Nenciu Com SRL

  • Adresa: Jud. Vrancea, Loc. Jorasti

Comparativ cu anul 2014 scoala de soferi Nenciu Com SRL a avut o prestatie constanta mentinandu-se pe ultimul loc al acestui top si in anul 2015. Un numar de 853 de elevi au trecut pragul acestei scoli, dintre care 277 au luat examenul cu brio, rezultand o rata de promovabilitate de 32,47%. In cadrul acestei scoli isi desfasoara activitatea un numar de 9 instructori. Dintre acestia se face remarcat Toia Vasile, care a pregatit 190 de elevi, 102 au trecut examenul final, respectiv o rata de promovabilitate de 53.68% si locul 3 in topul celor mai buni trei instructori din judetul Vrancea.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *